Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van aki jártas Burger Kingben?...

Van aki jártas Burger Kingben? Soha nem ettem még burger kingben, csak Mc donald's-ban. A régi sulim mellett volt, és minden suli után ott ettem 2sajtburgert. Sulit váltottam, és az új sulimtól, kb 200méterre van egy burger king.

Figyelt kérdés

Ott szeretnék ezentúl enni, de soha nem jártam ott, és tök égő lenne bemenni, hogy "csokolóm, mit tud adni ennyi meg annyi pénzért?"

A kérdésem (vagyis inkább kérésem) : Aki jártas a Burger Kingben, soroljon már föl nekem, pár szendvicset, menüt, meg mittudomén úgy kb 0 és 1000ft között.

Köszönöm.

2008. dec. 15. 17:28
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
61%

Utolso!

A kérdezö kommentjében irta hogy annyiba kerül!

Nekem fogalmam sincs,mert külföldön élek,de az ö àltala àllitott 200-220 forintbol szàmoltam!:))))))))))

2008. dec. 15. 19:56
 22/33 anonim ***** válasza:
19%
A Gyakori valaszoloi rendszeresen mellevalaszolnak,kotekednek,erre a kerdesre(ami nem furcsabb mint mas ,tobb szaz kerdes)valaszolhatott volna olyan ember aki ismeri a Burgeres kajakat,hisz millio fiatal jar oda naponta,lehet a valaszolok gyerekei is.Es a kerdezo biztos tisztaban van azzal hogy nem a legegeszsegesebb eletmodot eli(ra van irva a termekekre a tapanyag, kaloria stb.)Ez az o valasztasa,ha a kerdesre valaszoltatok volna(vagy egyaltalan nem)nem hulyezett volna senkit.
2008. dec. 15. 19:58
 23/33 anonim ***** válasza:
62%
ki EZ A KOCSOG ??????????:)))))))))
2008. dec. 15. 20:14
 24/33 anonim ***** válasza:
14%
Pelda erre aki KOCSOGOZIK.
2008. dec. 15. 20:32
 25/33 anonim ***** válasza:
78%
Én azt hiszem, hogy a Burger King meg a McDonald's kb azonos árkategória. Nekem amúgy a Burger Kinges jobban ízlik. (A honlapjukon sajnos nem írnak árakat [link] de megnézheted, milyen szendvicseik vannak.)
2008. dec. 16. 05:37
 26/33 anonim ***** válasza:
16%

Sziasztok!

Nem is értem, h tudtak egyesek ekkora feneket keríteni a témának! Nem egészséges a Meki, és?! Mert szerintetek az éttermekben csak kifogástalan minőségű, egészséges kajákat adnak? Van szakács ismerősötök? Vagy egyen minden nap salátát, mert a Norbi azt javasolja? Amúgy, ha annyira egészségesen táplálkozna mindenki, mint ahogy itt jár a szája, nem halnának meg annyian a rossz táplálkozás okozta betegségekben. Orvos ismerősötök sincs? Azt meg el se akarom hinni, h lecikiztek vkit azért, mert a szüleinek nincs ideje minden áldott nap főzni vmit és mert dolgoznak. A nőnek a tűzhely mellett van a helye szerintetek, ahogy látom.

Kérdezőnek üzenem, h van BKben is sajtburger kb. ugyan annyiért és "skót ajánlataink" néven futnak azok a kaják, amik a mekiben zsebpénzbarát ajánlat. Szóval ha szeret a sajtburgert, nem kell lemondanod róla.

A kérdező felháborodása pedig érthető, mert azért kérdezi itt, mert nem akar beégni és mindenki elkezdi oltogatni meg válaszoltok olyat, h kifli joghurttal.

Ja és h tudjatok róla: rántotthús krumplival kb ua. egészségtelen étteremben, mint egy mekis sajtburger, kérdezzetek meg egy dietetikust. Úgy képzelitek, hha rendeltek egy rántotthusit, akkor hátul disznóvágás van a konyhában? Szerintetek meddig áll az a hús?:S Mielőtt belekötnétek, nem, nem lerobbant zugkajáldáról beszélek, hanem olyan helyekről, ahol esetenként sokezer forintot hagytok a vacsoráért.

Norbi nagyon kiművelte az egészséges táplálkozás híveit. Kár, hogy fogalmuk sincs, mit esznek!

2008. dec. 16. 12:24
 27/33 anonim ***** válasza:
70%

Elég szánalmas, hogy az egészséges táplálkozásról neked Norbi jut eszedbe. Éljen a média.

Én 14 éves leszek, a Mekiben és a Burger Kingben is szart adnak. Szeretem a hamburgert, de nem az amerikai fost.

A kérdésre: ÁRLAP.

2008. dec. 16. 15:29
 28/33 anonim ***** válasza:
64%

Étteremben lehet változatosan kajálni, vagy te akkora barom vagy, hogy minden nap rántotthúst ennél krumplival?

Ha ilyen jó tanácsokat tudsz adni akkor te egyél minden nap parizeres zsemlét, meg joghurtos kiflit.

Nem értem a norbi meg saláta hogyan jön ide, meg, hogy "nőnek a tűzhely mellett van a helye szerintetek, ahogy látom", senki nem említette egy szóval se, de ebből is látszik, hogy a saját kis gondolatvilágodból nem tudsz elvonatkoztatni és csak azt látod mások írásában amit szeretnél.

Még szerencse, hogy neked van szakács, orvos, dietetikus ismerősöd, gondolom a jogász, autószerelő meg politikus mellett, hogy a fórumokon minden témában verhesd rájuk a nyálad, egyébként meg biztos magad is minden témában maximálisan tájékozott vagy.

A kérdező felháborodása pedig nem érthető, mivel trágár paraszt módjára reagált egy normális stílusra. 16 évesen ennyi ésszel inkább ássa el magát. Rettegjen tovább, hogy mikor fog beégni egy gyorsétteremben, mert nem tudja a sajtburger árakat.

2008. dec. 16. 15:58
 29/33 dodi1881 válasza:
75%

Szia!

Szerintem mindenki azt eszi amit akar. A Burger King szerintem jobb mint a Mc donald's, mert kb.azonos az árfekvésük, de a Burger Kingben nagyobb adagot kapsz és szerintem sokkal finomabb.

2008. dec. 20. 18:41
 30/33 anonim ***** válasza:
88%

Én keltettem valoszinü felhàborodàst,én irtam elöször a kérdezönek,hogy a mindennapi sajtburger nem egészséges.

Utolag azt szeretném hozzàfüzni,hogy semi féle Norbi diàtàrol nem beszéltem,nem is ölek Magyar orszàgon több éve,ugyhogy nem volt még dolgom a Norbi dologgal.

Màsrészt egy normàlis étterem,legalàbbis elviekben,és én tapasztalatom szerint nem csak sült krumplit,meg ràntott hust tartalmaz.

Vannak levesek,különbözö tésztàk,husok,salàtàk,szinte felsorolhatatlan a vàlaszték.

Azt sem mondtam hogy egy nönek a tüzhely mellett a dolga,csak egy anya,ha van esze naponta 1000 forintot sajtburgerre kiadni a fiànak,lànyànak,akkor inkàbb felvenne egy szakàcsnöt,aki fél-eg ora alatt kifözne azért a napi 1000 forintért,vagy menzàra/(jobb helyeken)beiratnà.

Én magam is anya vagyok,eszembe se jutna,hogy a gyermekem naponta egyen sajtburgert.A vitàt én nem szeretném folytatni,bàrmilyen hangnemben irok,csak az jön vàlaszként vissza hogy bunko vagyok.

A kérdezö ugyis ott fog enni,ahol akar,mi nem dönthetünk helyette,màr ràjöttem.

Ha neki igy a jo,akkor egészségére.

2008. dec. 20. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!