Miért nem tudok ilyen helyzetekbe enni? Vagy mit kéne ennem?
Ezzel én is igy vagyok és ugyancsak 15/L ! :-)
Az nem jó, ha semennyit sem tudsz enni, ennyire azért nem hiszem, hogy elvitte a cica a gyomrod. Viszont 1 tipp: gondolj bele, hogy ha lesz pasid, ha mész bulizni, ha flörtölni van kedved, stb. stb., a szép kamaszkor velejárói, akkor egészségesnek kell lenned és fittnek !
És az aki nem eszik semmit az nem egészséges és nem is fitt. Lógó bőrt akarsz, lankadó energiát és egy megfáradt arcot ? Nem hiszem.
Ha nincs is étvágyad pörköltet enni, saláta csirkével vagy krumplipürével belefér ! Vagy akármi amit szeretsz és ami könnyű.
Tudom milyen érzésről beszélsz, mert én nagy faló vagyok, de ha pont valami "érdekes" történik az életemben akkor úgy érzem, hogy tele vagyok, de ez csak érzelmi telitettség, ugye tudod ? Sem a szerelem sem egyéb pasizgatás nem pótolja az igazi táplálékot.
Tehát tessék normálisan táplálkozni, meglátod, hogy még jobban fogod érezni magad ! :-)
Erőltetned kellene.
Én idősebb vagyok nálad, ugyanezzel a problémával, lassan már senki nem hiszi el, h nem vagyok anorexiás, 172 cm vagyok, és 49 kg.
Pedig "csak" annyi történt, h elvesztettem édesanyámat, lassan egy éve, és sajnos előfordul, h napokig nem tudok lenyelni egy falatot sem...
Szépen lassan, mindig csak egy keveset, falatonként lehet visszaszokni az evésre, mert erről is le lehet szokni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!