Tortilla lapból milyen "ételeket" lehet készíteni a wrap-on kívül még? Ötletek?
Figyelt kérdés
Wrap-ot szoktam legtöbbször készíteni belőle, vagy pizzát. Vagy csak az egyik felét töltöm meg minden jóval, ra hajtom a másik felét és sajtot szórok a tetejére. Most ezt a meleg szendvicset ötletet láttam a neten, kifogom próbálni. Van még tipetek h lehetne felhasználni meg? Van itthon egy csomó (köszönöm drága anyósom, imádlak) csak sajnos rossz szavidős és van meg vissza addig, de jártam úgy h meg savanyodott, vagy peneszes lett, meg rossz ízű. Van itthon 5 csomagnyi tortilla (25db lap) kicsi és nagy lap. Gondoltam jövőhétem meglepem minden féle változtattal őket.2022. jan. 27. 18:19
11/17 anonim válasza:
Én édesen is szoktam. Nutellával kenem meg, rá banán karikákat és úgy hajtom rá a felét. Mehet egy picit a melegszendvics sütőbe. Vagy ugyanígy mogyoróvajjal kenem meg és lekvárt rá
12/17 A kérdező kommentje:
Desszert is van. Csodás, köszönöm szépen.
2022. jan. 27. 21:36
13/17 anonim válasza:
Hagyományos gyros, vagy quesadilla vagy ha édes akkor megkened nutellával bele a banán és karikára
14/17 anonim válasza:
Nekem az enchilada lett olyan kedvenc, hogy a barátok is néha megkérnek rá, hogy készítsek újra.
Mondjuk az gyakorlatilag wrap paradicsomszósszal leöntve és sajttal összesütve a tetején, amit aztán késsel-villával eszel, szóval nem nagyon különbség.
15/17 anonim válasza:
Én is felvágnám háromszögekre, chips-ként megsütném; tálalás házi salsával. :)
Egyébként hónapokig elállnak ezek felbontás nélkül, tapasztalat.
16/17 A kérdező kommentje:
Sajnos többször jártam úgy hogy savanyú szagú lett, vagy penészes meg akkor is ha jó volt a szavatossági ideje. Le fagyasztott a felét, a másik feléből meg végül chips lesz, a család kérésére. Csinálok hozzá guacamole-t és mozizunk vasárnap. Köszönöm az ötleteket mindenkinek.
2022. jan. 28. 12:06
17/17 anonim válasza:
Itt vannak jó receptek, hogy miket tudsz belőle csinálni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!