Olyan tortillát szeretnék készíteni, amilyenben a McWrap van. Írnátok tuti receptet?
Szia: ezen a videón látod, hogy naggyából hogyan kell elkészíteni igaz nem magyar, de lagalább látod hogy hogyan kell
A RECEPT (én így csinálom)
30 dkg liszt, 4 ek olaj, 1 tk só, csipet sütőpor meg hideg víz, amennyit felvesz
Ennyi az egész. Ezt össze kell gyúrni, 11 golyót formálni belőle. Ki kell nyújtani nagyon vékony palacsintára és száraz, forró serpenyőben kisütni mindkét oldalát.
Pillanatok alatt megvan.
Ami a trükkje: nagyon hamar kiszárad és nem tudod feltekerni. Ezért, amikor kisült, azonnal, még melegen takard le a lepényeket. Én úgy szoktam, hogy tiszta műanyag zsákot húzok a tányérra, amire rakom őket, így a saját gőzében puha marad.
Na és a töltelék, a McDonalds szerint:
1. Panírozott csirkehús, saláta, paradicsom, ruccola, cheddar sajt, hagymás paradicsomszósz, majonéz
2. Marhahús, saláta, ruccola, pirított hagyma, cheddar sajt, mustáros tormaszósz
3. Grillezett csirkehús, saláta, paradicsom, ruccola, cheddar sajt, hagymás paradicsomszósz, majonéz
4. Sertéshús, feta sajt, friss uborka, saláta, kaliforniai paprika, lila hagyma, tzatziki szósz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!