Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tortilla lapból milyen "ételek...

Tortilla lapból milyen "ételeket" lehet készíteni a wrap-on kívül még? Ötletek?

Figyelt kérdés
Wrap-ot szoktam legtöbbször készíteni belőle, vagy pizzát. Vagy csak az egyik felét töltöm meg minden jóval, ra hajtom a másik felét és sajtot szórok a tetejére. Most ezt a meleg szendvicset ötletet láttam a neten, kifogom próbálni. Van még tipetek h lehetne felhasználni meg? Van itthon egy csomó (köszönöm drága anyósom, imádlak) csak sajnos rossz szavidős és van meg vissza addig, de jártam úgy h meg savanyodott, vagy peneszes lett, meg rossz ízű. Van itthon 5 csomagnyi tortilla (25db lap) kicsi és nagy lap. Gondoltam jövőhétem meglepem minden féle változtattal őket.

2022. jan. 27. 18:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
40%
Pizza
2022. jan. 27. 18:22
 2/17 A kérdező kommentje:
Mármint a családom lepem meg. Netem nézegettem, de gondoltam hátha van nektek is van ötletetek. Vagy valami jól be vált és nem szokványos wrap recept. Kolléganőm azt irta hogy rizses hússal szokta enni vagy evett már úgy hogy töltött káposztát tett bele. Szóval ilyenekre gondoltam. Köszönöm.
2022. jan. 27. 18:23
 3/17 anonim ***** válasza:
89%
Kisütöd tortilla chipsnek valami mártogatóssal.
2022. jan. 27. 18:25
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Dürümöt.
2022. jan. 27. 18:25
 5/17 A kérdező kommentje:
Dürümöt is szoktam készíteni
2022. jan. 27. 18:42
 6/17 anonim ***** válasza:
82%
Fagyaszd le, aztán előveszed, ha kell.
2022. jan. 27. 18:49
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

quesadilla

pl:

[link]

2022. jan. 27. 19:40
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Enchilada: [link]
2022. jan. 27. 19:54
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Én most vacsira pici vajon sütöttem 2 tojást, beletettem egy wrap-ba plusz saláta keveréket, kaliforniai paprikát,és sok kigyoubit, és egy kevés majonézt :)

Amúgy sült húst tetszés szerinti fűszerezèssel, (akár sertés, akár csirke), zöldséggel,sajttal, joghurtos öntettel 😋

Esetleg gyrosan megcsinálni

Vagy sonkás, jó sok cheddar sajttal

2022. jan. 27. 20:26
 10/17 A kérdező kommentje:
A fagyasztás is tök jó ötlet. Nem is gondoltam rá. Köszönöm.
2022. jan. 27. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!