Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az Update...

Mi a véleményetek az Update alapanyagokról?

Figyelt kérdés

Életmódot szeretnék váltani, már egy hónapja nem eszem lisztet, cukrot, fehér kenyeret, tésztát, fehér rizst, krumplit.

Ezek az Update-es alapanyagok beleférnek?

2022. jan. 27. 17:59
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Mi a baj a rízzsel és a krumplival? Én nem bírom az update ternekeket, konkrétan összefsom magam tőlük. Viszont ma már létezik rengeteg alternatíva. Bár szerintem az a jó életmódváltás, ahol semmi nincs kizárva csak a mértékek vannak betartva.
2022. jan. 27. 18:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Sok a szénhidrát.
2022. jan. 27. 18:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem kell ahhoz update, csak egyszerűen ne fogyassz szénhidrátot! (Hülyén fogalmaztam, vagyis ne egyél meg fél kiló tésztát meg öt zsömlét, legyél mértékletes, és ne dőlj be a csodaszereknek!)

Én mondjuk abszolút nem eszem ilyesmit, és nem is hiányzik. (Gyümölcsöt eszem) A koret nem csak krumpli lehet, hanem párolt karfiol is.

2022. jan. 27. 19:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát én nem javaslom, megmondom az őszintét.

2x próbáltam ki az Updates étkezést. Első alkalommal bármit ettem tőle azonnal hasmenésem lett, pár nap után abba is hagytam. Rá kb 2-3 évre újra megpróbáltam és örültem, mint majom a farkának, hogy nincsen semmi bajom tőle. Fogytam kb 5 kilót, ám hirtelen elkezdett hullani a hajam, a körmeim rémes állapotba kerültek, de ami a legijesztőbb volt, hogy elmúlt a menstuációm. Elmentem orvoshoz, először azt hitték, hogy korai klimax. (30 voltam ekkor). Én ezt persze nem akartam elfogadni, így endokrinológushoz mentem, ott került szóba az étkezés is. Mikor szóba került, hogy updatezek már hónapok óta azonnal össze le is csukta a laptopját és mondta, hogy makk egészséges vagyok, hagyjam abba rögtön ezt a hülyeséget, egyes sok zöldséget, gyümölcsöt és MEGFELELŐ mennyiségű szénhidrátot, és jobban is leszek.

Így is történt, kövi hónapba már meg is jött rendesen. Aláírom, van néhány terméke, ami egészen jó annak aki diétázik. Például jobb az updates túró rudi, mint a sima meg az ilyen édességek összességében rendben vannak.

De a teljes átállást nem javaslom.

2022. jan. 27. 19:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szemét az összes. Rengetegszer meg is büntették miatta a Norbit. A szénhidrát meg nem az ellenséged. Egész Kína azt eszi, mégsem kövérek.
2022. jan. 28. 15:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Tele vannak minden szarral,nézd csak meg az összetevőket a címkèn.

Tök jó, hogy cukor és minden mentesek is,de amikből állnak hát nem hiszem hogy hosszabb távon is jók.

2022. jan. 29. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!