Hány literes tárolókban tartjátok a lisztet, cukrot és az ilyen alapanyagokat?
Figyelt kérdés
2021. júl. 22. 14:25
1/11 Metionin válasza:
1 literes üvegben van a cukor, lisztet nem tartok, bulgur, kuszkusz közepes szószos üvegben, a fűszerek meg az ilyenek kis instant kávés üvegekben vannak.
2/11 anonim válasza:
A liszten, zsemlemorzsán, meg búzadarán kívül mindent üvegekben tárolok. Aztán ha fogy, újratöltöm.
3/11 anonim válasza:
Én a saját zacsijában tartom egyenlőre, de tervezek venni 1-1,5 literes üvegtartókat
4/11 anonim válasza:
Abban van minden, amiben megvettem. Max akkor tartanám üvegekben vagy dobozban, ha lennének kártevők, de szerencsére nincsenek.
5/11 anonim válasza:
Dettó mint a 4-es . Nem öntözgetek semmit . Semmi értelmét nem látom.
6/11 anonim válasza:
1 literesben. Én rettegek az ilyen bogaraktól meg mindentől amik alapból benne lehetnek, úgyhogy mindig átöntöm valamibe ami zárható.
8/11 anonim válasza:
kb 1 literes köcsög van a sónak, cukornak, paprikának a konyhapulton. A lisztet, búzadarát, stb a saját zacskójában tartjuk jól visszazárva.
9/11 anonim válasza:
Lisztet, rizst, cukrot, kukoricadarát egy literes dobozban, tésztát, bulgurt, vadrizst a saját csomagolásában, fűszereket kis ikeás fűszertartókban. Én a tárolás miatt öntögetem, nagyon zsúfolt a konyhaszekrényem (stúdiólakás szépségei, akkora az egész lakás mint anyám konyhája+étkezője) úgyhogy ha minden a saját zacskójában van akkor egyrészt káosz lesz, másrészt előbb vagy utóbb kiborul valami. Így rendezettebb látványra és a dobozok tetejére lehet további cuccokat pakolni.
10/11 anonim válasza:
1-1, 5 literes üvegekben.
De én csomagolásmentes boltban vásárolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!