Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Holnap magam kell gondoskodjak...

Holnap magam kell gondoskodjak a kajámról, tudnátok adni ötleteket?

Figyelt kérdés
Ilyen pár összetevős dolgokat tudtok mondani? Aminek az elkészítése nem vesz igénybe több mint fél órát?
2021. dec. 28. 23:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem a vízforraló sokkal egyszerűbb, gyorsabb módszer. Pár éve ezekben sütöttem, és sokkal jobban szerettem mint az olajat (egészségesebb is), vagy a sütőt, csak kikaptam, beleborítottam, abból egy tányérra és kész. De egyébként teljesen jogos :)
2021. dec. 29. 01:18
 12/17 anonim ***** válasza:
81%

Tészta és valamilyen üveges szósz

Tojás

Mirelit kaja

Pék cuccok

Tasakos leves vagy tészta

2021. dec. 29. 04:55
 13/17 anonim ***** válasza:
70%
Melegszendvics, rántotta, bundáskenyér, bruscetta, tortillatekercs (tortilla készen kapható, száraz serpenyőben átmelegíted, majd megtöltheted bármivel), tészták, hamburger (húspogácsát lehet venni, de ha nem opció, akkor magad is tudsz csinálni),paprikás krumpli, lecsö, chilis bab, cézár saláta.
2021. dec. 29. 05:25
 14/17 anonim ***** válasza:
37%
Szendvics és zacskós leves. Ezzel szerintem ki bírod pár napig.
2021. dec. 29. 06:02
 15/17 anonim ***** válasza:
24%
11. Akkor te a vízforralóba szórod a levesport?
2021. dec. 29. 09:45
 16/17 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem, nem debil a kérdező, hogy csak zacskósleves és szendvics maradjon.

Kérdező, kezdjük a nagyon alapoknál

Rizs: fél pohár rizs, 1,5 pohár víz, só - üvegedényben be a mikróba és kb 700 W-on addig melegíted míg eltűnik a víz, vagy ugyanezt tűzhelyen fedő nélkül vagy 1/2 pohár rizs-1 pohár víz fedővel a tűzhelyen vagy nézel róla videót: [link]

Tészta: forró sós víz, beleöntöd és addig főzöd, amíg a tacskóra van írva (-1 perc, ha nem akarod szétfőzni)

Feltét:

Kb bármi, ami kezedbe akad azt felszeleteled és lepirítod [link]

2021. dec. 29. 10:00
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Sajtos tejfolos teszta

Rantott sajt kukoricas rizzsel

Virslikarikat lepiritani es arr atojas es abbol rantotta

Vagy tonhalkonzervet osszekevresz paradixsomszoddzal gagx fuszeres suritett paradicsommal es raboritod a tesztara

2021. dec. 29. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!