Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Holnap magam kell gondoskodjak...

Holnap magam kell gondoskodjak a kajámról, tudnátok adni ötleteket?

Figyelt kérdés
Ilyen pár összetevős dolgokat tudtok mondani? Aminek az elkészítése nem vesz igénybe több mint fél órát?
2021. dec. 28. 23:47
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Igazából nem csak holnap, pár napig. És fiatal srác vagyok.

Nem akarok rendelgetni már, se hideg kaját. De ha van valami nagyon jó ötlet akkor elfogadom.

2021. dec. 28. 23:47
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Jó lenne tudni, hogy milyen ételeket szeretsz. A chilis babot tudnám ajánlani, 20 perc alatt kész, több napig is lehet enni.
2021. dec. 29. 00:03
 3/17 anonim válasza:
15%

Öcsém 😂

Fogsz 1 kenyeret és vmi felvágotat és azt eszed vagy éhen halsz. Ha tetszik ha nem ez van. Ne legyél már annyira kényes 😂

Ha tudnád annó milyen kaját ettek a szüleid. 😵

Meleg kaja kell? Pirits magában lisztet.

2021. dec. 29. 00:05
 4/17 anonim ***** válasza:
81%

Ha még soha nem főztél, akkor nehéz tanácsot adni.

Krumplit se sütöttél még?

Mirelit félkész ételt?

Nem bonyi a főtt tészta sajttal, vagy egyébbel.

Gyári konzerv nem játszik? Általában nem a gasztronómia legnagyobb remekei, de pár napig azokkal is ki lehet bírni. Pl. rakott káposztával nem lehet nagyon melléfogni. Persze kenyér (és ha azzal szereted, tejföl is) kell hozzá.

2021. dec. 29. 00:15
 5/17 anonim ***** válasza:
65%

Bundás kenyér, sajtos tejfölos tészta, sült krumpli, sült csirkemell (vékonyra szeletelt csirkemell szeletet sozni, picit állni hagyjuk, lisztbe forgatod és ropogósra sütod mindkét oldalán nagyon kevés olajon), lecsó (ha van hozzávaló), illetve lehet kapni finom konzerv kajákat, pld chilis bab, lencsefozelek, paradicsomos húsgomboc...

Smack leves.

Utóbbiak nem pont a legegeszsesebb étkek, de pár napig tökéletes.

2021. dec. 29. 00:27
 6/17 anonim ***** válasza:
74%
Rántotta, meleg szendvics. Mindkettőt 100 féle képpen lehet variálni. Mivel nem írtál semmit a főző tudásodról így nehéz ötletelni.
2021. dec. 29. 00:29
 7/17 anonim ***** válasza:
89%

Bolognai spagetti csak spagetti kell hozzá darált hús meg az a bolognai alap por aminek rá is van írva a hátuljára hogy kell elkészíteni. Tésztát meg csak kifőzöd.

Vagy mint írták előttem chilis bab.

Rántotta

Zacskós leves

Mirelit kisütős krumpli és hús

2021. dec. 29. 00:31
 8/17 anonim válasza:
81%
Tojás(pl: főtt tojás, töltött tojás,omlett, rántotta, tükörtojás), tészta (pl sajtos tejfölös), felturbózott szendvics,palacsinta,bögrés sütik, bundáskenyér, Mac N cheese. Én ilyeneket eszem ha nincs semmi ötletem :)
2021. dec. 29. 00:51
 9/17 anonim ***** válasza:
24%
Szia! Az előttem lévők nagyon jó dolgokat írtak, de ajánlom hogy szerezz be vízforralót és tudsz csinálni zacskóslevest máskor (igaz nem egészséges, de éhenhalni nem fogsz), illetve nagyon ajánlom a légkeveréses sütőt, veszel bele mirelit ételt (én nuggetset és krumplit szoktam venni) berakod 200 fokon ezeket 15-20 percre a légkeverőbe és tökéletes kaja. :D)
2021. dec. 29. 01:02
 10/17 anonim ***** válasza:
74%

9-es Egyébként jól vagy?

A víz felforr a tűzhelyen is, vagy mikróban, nehogy már egy zacskós levesnek a vízforraló legyen akadálya. A nuggets, meg sültkrumpli meg megsül a sütőben, vagy bő olajban is.

2021. dec. 29. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!