Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Wellington bélszín mellé...

Wellington bélszín mellé milyen köretet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Ti a bélszínt szoktatok pacolni előtte vagy sütés előtt fűszerezitek?

2021. dec. 20. 09:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Köretnek bőven elég a saláta.


A tésztaburkolat már önmagában egyfajta köret. :)


Csak só-borssal fűszerezem előtte. Nem kell túlbonyolítani, hadd érvényesüljön a saját íze. :)

2021. dec. 20. 09:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
38%
Krumplipüré, kukoricasaláta
2021. dec. 20. 09:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Nálam mindenféle bélszínhez (kivéve a tatárbifsztek) a krumplipüré a favorit.
2021. dec. 20. 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én salátát csinálnék friss zöldségekből + édesburgonyapürét
2021. dec. 20. 09:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Zöldséget, párolva.


Gőzölt spárga

Mézes mustáros sült répa

Káposzta saláta

Párolt brokkoli

Párolt borsó

Párolt zöldbab

2021. dec. 20. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
85%

Én fokhagymás krumplipürével szeretem a legjobban :)

Sózni, borsozni szoktam sütés előtt és kicsit pihentetem

2021. dec. 20. 13:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 A kérdező kommentje:
Többen írtátok, hogy csak só és bors. Találtam olyan receptet ahol mustárral is megkenik a húst, esetleg próbálta már úgy valaki?
2021. dec. 21. 08:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

#7

Szerintem meg is kell kenni mustárral.

Lehet, hogy azért nem írták, mert annyira evidens. A mustárnak húspuhító szerepe is van, a nagyon jóízű végeredményen kívül.

2021. dec. 21. 09:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
16%
7: a fűszeres gombakrém mellé nekem már nem hiányzik plusz íznek a mustár. A bélszínt nem kell puhítani, az saját magától is puha (ha nem sütik agyon).
2021. dec. 21. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

#9

Akkor te ne csináld mustárral, ilyen egyszerű!

Egyébként, ha valaha ettél volna minőségi helyen bélszínt, (ami eleve mustárosan van pácolva) akkor tudnád, hogy a mustár nem úgy érződik rajta, mint amikor a virsliddel eszed, hanem beszívódik és puhít.

[link]

2021. dec. 21. 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!