Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Köret tippek ehez?👇

Köret tippek ehez?👇

Figyelt kérdés
Karajt baconnal megszórtam, tejföllel és sajttal összesütöttem,már csak köret kéne hozzá. ( Burgonyám nincs) ötletek?
2021. nov. 16. 16:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
31%

Nem bírom ki, hogy 5-ösre ne reagáljak. Te nem ettél még tejfölös sajtos szeletet egy jó tartárral pl.? Abba is kell tejföl. De megenném tzatziki-vel is, ha sali a köret. Én ebbe is teszek tejfölt a joghurton kívül. Komolyan nem értem, hogy mint írod nincsen semmi gasztronómiai tudásod, erre leszólod 3-ast, akinek nyilván van és tényleg segítő szándékkal válaszolt. Szóval a tejfölöshöz, persze hogy illenek a tejfölös mártások.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, megenném mindennel is, de leginkább kígyóubi, paradicsom, lilahagyma rá jó tzatziki.:D Vagy sült krumpli tartár, vagy kukoricás rizs tartár, vagy krumplipüré+tartárral... már csak azért is!:D

2021. nov. 17. 09:11
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
ember ez undorító
2021. nov. 17. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!