Köret tippek ehez?👇
Figyelt kérdés
Karajt baconnal megszórtam, tejföllel és sajttal összesütöttem,már csak köret kéne hozzá. ( Burgonyám nincs) ötletek?2021. nov. 16. 16:05
3/12 anonim válasza:
Én rizzsel csinálnám és lehet vmi tejfölös mártást csinálnék hozzá
4/12 anonim válasza:
szeritnem is rizs illik jobban hozzá - mert az jól felszívja a szaftját.
5/12 anonim válasza:
#4 nem akarok kötekedni. Mert szalonnástojáson kivül nem nagyon tudok mást. De alapbol tejfölös rakott a húsra. Még mellé is azt egyen? 😄
7/12 anonim válasza:
Mivel a karaj egy szaraz hus, ennek a kajanak semmi 'szaftja' ... illik hozza valami fozelek, vagy a tocsakos rizotto.
8/12 anonim válasza:
7: nálunk a sajtos-tejfölös szeletnek rengeteg szaftja lesz. Mert nem sajnálom róla a tejfölt.... Nem a húsból sül ki a szaft, hanem a tejföl + olvasztott sajtból.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2021. nov. 16. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!