Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Anyám mindig azzal jön, hogy nekem semmilyen étel nem jó. Volt már nem egyszer példa, hogy megkerdezte ízlik e xy étel, mondtam hogy nem, aztán megcsinálta, és számonkért, hogy miért nem eszek belőle.

Ma például azon megy a vita, hogy csinált pörköltet nokedlivel, megkerdezte, hogy kérek-e belőle. Mondtam, hogy igen, de amint megláttam hogy néz ki, egyből elment tőle az étvágyam. Megkóstóltam és ízre sem valami finom. Azért mondtam, hogy kérek, mert amikor még menzás voltam, a suliban amikor ez volt a kaja, akkor az ízlett, de nem is így nézett ki. Szerintem ez így nem is nevezhető pörköltnek, mert annak van egy receptje, hogy hogyan kell elkészíteni és abból lesz egy végeredmény. Ami... Hát nem úgy néz ki, mint amit ő csinált.

És akkor most csatolnék képeket, hogy milyen volt a suliban és milyen nálunk:

[link]

[link]

2021. nov. 7. 13:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Oké, ha nem paprikás, (bár nem értem miért lenne mellette tejföl amikor azzal sűrítik) akkor nevezzük szaftos húsnak, de mosléknak semmiképpen nem nevezném, mert ezt még én is szívesen megenném. a hozzászólás utolsó részével viszont egyet értek, tehát inkább azt mondom, hogy meg kellene beszélniük, hogy az övék mért ilyen amikor a menzai egészen másképp néz ki.
2021. nov. 7. 19:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!