Étteremben több étel rendelése?
Csak ne egyszerre kérd, hanem a másodikat akkor, amikor az elsőnek a felével végeztél!
Részben mert kihűl, másrészt lehet, hogy mégsem fog kelleni.
Nem zavar senkit. Arra azért számíts, hogy időbe telik, amíg elkészítik. Ezért is van az, hogy az a szokás (de persze nem kötelező), hogy a főétel elé rendelsz egy salátát vagy levest, mert az nagyon hamar megvan, aztán amíg azt eszegeted, nem tűnik fel, hogy sokáig vársz a főételre.
Tehát ha mondjuk megetted a kajádat, jön a pincér lerámolni az asztalt, és te mondod neki, hogy akkor még ennél egy adagot, akkor várnod kell olyan 10-15-20 percet (a kajától függ, hogy mennyit).
Mindent a vendégért :)
Velem az ellentéte fordult elő, olyan piszkosjól eltalálták a halászlevet, hogy inkább abból dupláztam főétel helyett.
Ifju titan koromban en is mindig ket adagot rendeltem, mert eleg nagy etvagyam volt a sportolastol.
Beultem egy kajaldaba es amikor leadtam a rendelest altalaban megkerdeztek, hogy varok-e meg valakit. Mondtam nem csak ehes vagyok. Altalaban az tortent, hogy a pincer szolt hatul a szakacsnak, hogy van itt egy ember aki ket adagot akar enni, erre a szakacsok direkt ket akkora adagot keszitettek, hogy ne tudjam megenni ... gondoltak majd kirohognek :)
De en tenyleg zabalo gep voltam, megkoszontem az oriasi adagokat es kertem meg desszertet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!