Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Étteremben több étel rendelése?

Étteremben több étel rendelése?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Röviden a haverokkal megyek el velük egy étterembe(most megyek először haverokkal) Mennyire ciki az, hogy 2 tányér főételt rendelek, mert mondjuk megkívántam. Vagy ez tök normális,vagy csak én gondolom túl az egészet?
2021. okt. 28. 19:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Azt és annyit rendelsz, ami neked tetszik. Amíg kifizeted, addig enm érdekel senkit.
2021. okt. 28. 19:50
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Nem szokványos, de kit érdekel? Nincs megszabva, hogy csak egy főételt lehet kérni.
2021. okt. 28. 20:03
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

Csak ne egyszerre kérd, hanem a másodikat akkor, amikor az elsőnek a felével végeztél!

Részben mert kihűl, másrészt lehet, hogy mégsem fog kelleni.

2021. okt. 28. 20:22
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Nem zavar senkit. Arra azért számíts, hogy időbe telik, amíg elkészítik. Ezért is van az, hogy az a szokás (de persze nem kötelező), hogy a főétel elé rendelsz egy salátát vagy levest, mert az nagyon hamar megvan, aztán amíg azt eszegeted, nem tűnik fel, hogy sokáig vársz a főételre.

Tehát ha mondjuk megetted a kajádat, jön a pincér lerámolni az asztalt, és te mondod neki, hogy akkor még ennél egy adagot, akkor várnod kell olyan 10-15-20 percet (a kajától függ, hogy mennyit).

2021. okt. 28. 20:23
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

Mindent a vendégért :)

Velem az ellentéte fordult elő, olyan piszkosjól eltalálták a halászlevet, hogy inkább abból dupláztam főétel helyett.

2021. okt. 28. 20:58
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Ha társasággal mész (és elég nagyok az asztalok hozzá), akár még közösen is rendelhettek és mindenki szedhet magának mindenből.
2021. okt. 28. 21:03
 7/12 anonim ***** válasza:
91%

Ifju titan koromban en is mindig ket adagot rendeltem, mert eleg nagy etvagyam volt a sportolastol.

Beultem egy kajaldaba es amikor leadtam a rendelest altalaban megkerdeztek, hogy varok-e meg valakit. Mondtam nem csak ehes vagyok. Altalaban az tortent, hogy a pincer szolt hatul a szakacsnak, hogy van itt egy ember aki ket adagot akar enni, erre a szakacsok direkt ket akkora adagot keszitettek, hogy ne tudjam megenni ... gondoltak majd kirohognek :)

De en tenyleg zabalo gep voltam, megkoszontem az oriasi adagokat es kertem meg desszertet :D

2021. okt. 28. 22:01
 8/12 anonim ***** válasza:
68%
Ezt úgy szokás, hogy nagy adagot rendelsz. Ha meg önkiszolgáló, akkor nem is kell rendelni, mersz magadnak.
2021. okt. 29. 03:49
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
8-as: nem mindenki kifözdében vagy menzán kajál! Éttermenben nem mersz magadnak, meg nem rendelhetsz nagy adagot - ott megvannak a normál mennyiségek!
2021. okt. 29. 08:42
 10/12 anonim ***** válasza:
77%
tegnap 22:01: ez vicces lehetett, de legalább volt humoruk!
2021. okt. 29. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!