Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Húsevők, mit szólnátok ha...

Húsevők, mit szólnátok ha mostantól soha többet nem ehetnétek húst? Mennyire viselnétek nehezen?

Figyelt kérdés
2021. okt. 26. 16:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
57%
Mivel az ember mindenevő, hiány betegségeim lennének. A húst nem akarnám mesterségesen előállított vacakokkal pótolni.
2021. okt. 26. 16:56
 2/14 anonim ***** válasza:
51%

Sok "húsevő" ott halna meg. Szó szerint. Én is ismerek olyan vegán életmódra tért embert, aki kórházba került. Egyszerűen nem volt elég neki a növényi táplálék forrás. Sajnos vannak ilyenek.

Ha pl valami nagyobb összeggel felkérnének erre a dologra és bírná is a szervezetem, meg tényleg garantálva lenne, hogy semmilyen hús terméket nem fogyasztanék, akkor örülnék szerintem. Picit úgy ahogy undorodom a hústól, de nem vagyok meg nélküle.

2021. okt. 26. 16:56
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Tekintve,hogy így is kb kéthetente egyszer eszem 1 db csirke alsócombot , nem viselne meg. A húsok nagyrészétől undorodom, a felvágottaktól is .

Egyedül a halat nem szívesen "hagynám el" , mert azt tényleg szeretem.

2021. okt. 26. 17:07
 4/14 anonim ***** válasza:
56%

Minthogy megfosztanának a kedvenc ételeim jelentős részétől, ezért rosszul viselném. Ha valami orvosi oka lenne, hát megtanulnék együtt élni a dologgal, ahogy a többi fogyatékos is együtt él a fogyatékosságával.

Más egyéb okból meg nem is nagyon fordulhatna elő ilyen helyzet.

Nem, nem eszek kimondottan sok húst, de a teljes lemondás számomra irreális logikátlanság, ha csak nem orvosi oka van.

Ami pedig az emberiséget illeti. Vannak egykori vegetáriánusok, akik kénytelenek voltak felhagyni az étrendjükkel, mert a szervezetük nem tolerálta jól a sok rostot vagy más egyebet. Szóval, mindenkinek ha akarnánk se lenne járható út.

2021. okt. 26. 17:22
 5/14 anonim ***** válasza:
18%
Húst azért eszünk, mert olcsó(relatív), könnyen beszerezhető, rengeteg recept van rá, egyszerű elkészíteni. Én például szinte azonnal vega tudnék lenni, engem a családom, meg a rokonság rángat állandóan vissza. Meg a hús nélküli élelem nagyon unalmas, és egysikú. De más nem szól a hús mellett. Tényleg csak a családom követeli a minden másnap húst, nekem nagyon ritkán is elég lenne.
2021. okt. 26. 17:49
 6/14 anonim ***** válasza:
39%
Én kb. 2 hétig nem ettem állati fehérjét, elvoltam, de fogytam vagy 2 kilót, így visszakerültek az étlapomra. Pedig igyekeztem, pl. sok babot is ettem. Tudom, hogy vannak vegán sportolók, de nekem nincs türelmem ennél aprólékosabban szelektálni az ételeket, és folyton számolgatni a fehérjét.
2021. okt. 26. 17:56
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon hiányozna. Szeretem a babot, a tofut, a gyümölcsöket, de akkor is iszonyúan hiányozna.
2021. okt. 26. 19:37
 8/14 anonim ***** válasza:
63%

Én ott akadtam el, hogy "nem ehetnék".

Miért?

2021. okt. 26. 20:46
 9/14 A kérdező kommentje:
Ezer oka lehet. Pl. egészségügyi, vagy mert valamiért betiltanák a húsevést... Azért érdekel hogy kit hogy érintene, mert én nagy húsevő vagyok, ráadásul nem szeretem a zöldségeket, csak nagyon kevés fajtát eszem meg, és azt se úgy magában.. szóval nemtudom mihez kezdenék magammal.
2021. okt. 26. 23:14
 10/14 anonim ***** válasza:
83%
Abszolut nehezen viselnem szerintem, mivel nagy husevokent nottem fel. Jelenleg lenyegesen kevesebbet fogyasztok(heti 3-5 etkezes) es ugy erzem ennel meg kevesebbel is ellennek(heti 1-3, ami dietak alatt rendben volt), de teljesen kihagyni nem igazan tudnam elkepzelni.
2021. okt. 27. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!