Húsevők, mit szólnátok ha mostantól soha többet nem ehetnétek húst? Mennyire viselnétek nehezen?
Sok "húsevő" ott halna meg. Szó szerint. Én is ismerek olyan vegán életmódra tért embert, aki kórházba került. Egyszerűen nem volt elég neki a növényi táplálék forrás. Sajnos vannak ilyenek.
Ha pl valami nagyobb összeggel felkérnének erre a dologra és bírná is a szervezetem, meg tényleg garantálva lenne, hogy semmilyen hús terméket nem fogyasztanék, akkor örülnék szerintem. Picit úgy ahogy undorodom a hústól, de nem vagyok meg nélküle.
Tekintve,hogy így is kb kéthetente egyszer eszem 1 db csirke alsócombot , nem viselne meg. A húsok nagyrészétől undorodom, a felvágottaktól is .
Egyedül a halat nem szívesen "hagynám el" , mert azt tényleg szeretem.
Minthogy megfosztanának a kedvenc ételeim jelentős részétől, ezért rosszul viselném. Ha valami orvosi oka lenne, hát megtanulnék együtt élni a dologgal, ahogy a többi fogyatékos is együtt él a fogyatékosságával.
Más egyéb okból meg nem is nagyon fordulhatna elő ilyen helyzet.
Nem, nem eszek kimondottan sok húst, de a teljes lemondás számomra irreális logikátlanság, ha csak nem orvosi oka van.
Ami pedig az emberiséget illeti. Vannak egykori vegetáriánusok, akik kénytelenek voltak felhagyni az étrendjükkel, mert a szervezetük nem tolerálta jól a sok rostot vagy más egyebet. Szóval, mindenkinek ha akarnánk se lenne járható út.
Én ott akadtam el, hogy "nem ehetnék".
Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!