Megéri otthon főzni egy főre vagy inkább a rendelés éri meg ?
Én egy ételt legalább 2 napig eszem, ez 3-4 étkezést jelent.
Emellett én általában viszonylag egyszerűbb ételeket készítek. Sokszor csinálok főételnek salátákat amihez nem kell sok idő.
Rendelni is szoktam azért, heti 2 alkalommal kb, de olyankor vmi extrább kaját, amit magamnak lusta vagyok megcsinálni vagy nem tudom olyan finomra.
Főzni olcsóbb? Ilyen árak mellett? Max annak éri meg, aki nem nagy húsevő és beéri a krumplis-túrós-kakaós tésztákkal. Csak egyszeri főzésre is kb. 6000-7000 Ft a bevásárlás, és csak azt veszi az ember, ami tényleg kell.
Nyilván én is szoktam főzni, de inkább rendelünk.
Ugye nem azt akarod elhitetni, hogy te EGYEDÜL, EGY EVÉSRE megeszel 1,5 kg karajt?
1,5 kg karaj, a kiszállított adagok mennyiségét tekintve 15 étel és akkor még nagyon megengedő voltam a 10 dkg-os hússzeletekkel.
Gyakorlatilag ha szállíttatsz és "csak" 1000 Ft egy étel (de inkább 1200-1300) akkor te 1,5 kg karajért 15ezret fizetsz ki.
Ugyanazért a mennyiségért!
Szerintem gondolkodj el valami más érven, mert ez nem volt meggyőző!
A 13-es ezeket írta, ennyiböl az derül ki, hogy neki a másfél kiló karaj EGY kajára kellene:
"Csak egyszeri főzésre is kb. 6000-7000 Ft a bevásárlás, és csak azt veszi az ember, ami tényleg kell."
"Múltkor csak a másfél kg karaj volt 2200 Ft."
A 13-as nyilván baromi jól néz ki, mert hogy nem az eszéért, a matek tudásáért, vagy a háziasságáért tartják, az biztos!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!