Ebben az évben kb hányszor ettél gyorskaját?
Havi,heti szinten hányszor eszel gyors kaját?
Miket szoktál leggyakrabban enni?
El szoktál menni enni vagy rendelni szoktad?
Híztál már tőle?
Álltalában milyen értékben eszel?
Inni is szoktál,ha igen leginkább mit?
Ebben az évben kb hányszor ettél gyorskaját?
Körülbelül 4-5 alkalommal!
Átlagosan másfél-két havonta! A fogyasztások között legkevesebb egy-másfél hónap mindig eltelt!
KFC Hot Wings (15 darabos vödör két kis sült burgonya), ezt két személy fogyasztja
Sajtburger Mcmoment menü (Sajtburger, kis burgonya, kis üdítő), ebből a menüből szoktam kettőt venni!
KFC részesítem előnyben!
90% rendelni, 9% elmegyünk érte, de itthon fogyasztjuk (általában munkából, vagy más intézni valóból beugrünk érte haza felé) 1% beüléses (ilyen legutóbb 3-4 éve volt!
Híztál már tőle?
Nem tapasztaltam még, hogy konkrétan ettől híztam volna! Viszont nem is fogyasztom olyan gyakran és olyan mértékben, hogy konkrétan ettől hizhattam volna!
Álltalában milyen értékben eszel?
KFC: maga ez ettél körülbelül 3000 Ft 2 főre, ehhez még hozzá jön a szállítás és némi borravaló körülbelül összesen 3500-3800Ft körül van
McDonald's: maga az ettél körülbelül 4200-4500 körül van, 3 főre,(van egy családban olyan aki a KFC nem szereti, de az McDonald's igen), plusz még szállítás, borravaló körülbelül 5000Ft összesen
Mindig igyekszünk akcióban rendelni, ilyenkor legtöbbször a szállítási díj van elengedve!
Szerettem a Filet-O-Fish Mcmenű is, de azt szinte sose rendelek, mert sokallom az árát és nem nyújt olyan élményt számára (nem jó ár-érték arány a számomra)
Csak a McDonald’s, mert ott menüben van és az a menű jobban megéri mihez van üdítő ár-érték arányban!
Mcmoment Sajtburger menű:
Ital nélkül 790Ft
Itallal 830Ft
Általában zöld tea, elvétve Coca-Cola Zero
21 vagyok! Elfelejtettem irni:
28 nő vagyok!
Nekem a pizza nem számít gyors ételnek, de ezt is viszonylag ritkán fogyasztom, ebben az évben eddig körülbelül két-három alkalommal rendeltünk! Az esetek 99%-ban egy 32 cm vékony tésztás pizzát 2 szoktunk enni fele arányban!
Mirelit pizzát szinte soha nem fogyasztók, ha nagyon nincs más opció megeszem, de nem szeretem abból is csakis a vékony tésztás jöhet szóba!
Igyekszem egészségesen táplálkozni nagyon szeretem a tengeri halakat! Számomra nem teher, vagy megerőltető az egészséges táplálkozás, hanem ezeket az ételeket szeretem!
Gyors ételekre nincsen nagyobb igényem a 21-es válaszban leirtaknál!
Amíg volt párom, addig havi 2-3 alkalommal, mióta szingli vagyok, azóta nem igazán járok.
Ha mégis betérek egy Mekibe, akkor gluténmentes sajtburger vagy nuggets.
Változó, mivel nincs messze a lakástól.
Híztál már tőle?
Sajnos igen, még úgyis, hogy keveset eszem ott. Ezért is kerülöm.
Általában milyen értékben eszel?
1500-2500 Ft.
Zéró kóla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!