Ebben az évben kb hányszor ettél gyorskaját?
Havi,heti szinten hányszor eszel gyors kaját?
Miket szoktál leggyakrabban enni?
El szoktál menni enni vagy rendelni szoktad?
Híztál már tőle?
Álltalában milyen értékben eszel?
Inni is szoktál,ha igen leginkább mit?
Havi szinten átlag 2-3 alkalom, stresszesebb időszakokban, amikor örülök, hogy legalább aludni van pár szabad órám, akkor valamennyivel több, heti 1-3 gyorskaja belefér.
Leggyakrabban pizza, gyros, hamburger és sült krumpli.
Majdnem mindig rendelek, akkor szoktunk beülni gyorsétterembe, ha épp valami iszogatás, buli van és közben tartunk egy kajaszünetet vagy levezetésnek.
Nem híztam tőle.
Általában 2000-3000Ft körüli értékben, néha több. Ha van rá lehetőség, akkor SZÉP-kártyával fizetek és arról nem sajnálok költeni.
Üdítőt külön ritkán kérek hozzá, viszont ha menüt rendelek abban és benne van az innivaló is, akkor kólát, Sprite-ot, limonádét vagy vizet választok.
"Korod és nemedet se felejdzsd megírni,köszi"
*felejtsd
Ebben az évben 2szer, vagy 3szor ettem gyrost. 5-6 alkalommal hamburgert, de nem gyorsétteremben. 2szer kértem hozzá fél literes kólát, egyébként vizet szoktam inni. Kb 10 éve van így, előtte 2-3 hetente elmentem a McDonald's-ba és pont azért hagytam abba, mert elhíztam.
2-3000 Ft között van egy ilyen hamburger, mást nem szoktam kérni mellé, esetleg vizet.
45éves vagyok.
(A kérdés megválaszolásánál a gyors étterembe járást vettem figyelembe, azt például nem, ha beülök egy pizzériába vagy otthon csinálok pizzát, ami számomra nem igazán gyors kaja.)
"Havi, heti szinten hányszor eszel gyors kaját?"
Havi egyet mondanám az átlagnak. Néha kicsit gyakrabban, néha kicsit ritkábban.
"Miket szoktál leggyakrabban enni?"
Nuggetset és sült krumplit, esetleg valamilyen desszertet.
"El szoktál menni enni vagy rendelni szoktad?"
Akkor eszek ott (vagyis gyors étteremben, ami szinte mindig McDonalds'), ha útba esik. Ha barátokkal vagyok, ott eszek, ha egyedül, hazaviszem. Rendelni nem szoktam.
"Híztál már tőle?"
Nem. Alapvetően nehezen jön fel rám bármilyen súly, elég vékony alkat vagyok, edzek is mellé és nagyrészt egészségesen étkezem.
"Általában milyen értékben eszel?"
Átváltva nagyjából hatszáz és ezernégyszáz forint között.
"Inni is szoktál, ha igen leginkább mit?"
Igen, teát.
23/N
"Havi,heti szinten hányszor eszel gyors kaját?"
Mi számít annak?
Meki/Burger king és a tipikus gyorskaják abszolút kimaradtak az életemből
KFC/Gyros/Pizza talán kéthavonta volt általában valami buli közben vagy után
A környéken van két zseniálisan finom kézműves hambis és lenn a parton egy nagyon finom rántott csirkét meg rántott hekket adnak, ezekre a helyekre gyakrabban járunk, általában hetente-kéthetente egyszer.
"Miket szoktál leggyakrabban enni?"
Főleg salátát, sült csirkét vagy halat, grill zöldségeket. A legtöbb ételt kevés olajon sütjük, csak akkor csinálok extrább ételeket, ha ünnepi ebéd vagy vacsora készül és jönnek vendégek is. Néha van spagetti meg chilis bab meg ilyenek, de a fent felsoroltak közül sosem csinálok otthon semmit általában. Napközben főleg szendvics, gyümölcsök, kávé mellé keksz és hasonlók fogynak, nem kifejezetten vagyunk az egészséges táplálkozás mintapéldái, de sokaknak ez az első benyomása. Egyszerűbb, kevésbé feldolgozott ételekre vagyunk főleg berendezkedve, ha különleges/kevésbé étrendbe illő ételt akarunk enni, akkor rendelünk. Vendégségben jóízűen megesszük a nehéz ételeket, mindenféle disznóhúsos, kolbászos, zsíros, rántott, rakott dolgokat szeretünk enni, de itthon ilyesmi nem szerepel az étlapon, elsősorban kényelmi okokból. Egyszerűbb a natúr húst bedörzsölni fűszerrel és bedobni a serpenyőbe, mint bepanírozni, egyszerűbb a zöldségeket gyorsan megpárolni, mint egy rakott káposztát megcsinálni és kivárni, amíg megsül végre. Sütit szoktam néha hobbiból csinálni, az az egyetlen, amire nem sajnálom az időt.
"El szoktál menni enni vagy rendelni szoktad?"
Változó. A vacsorát általában rendeljük, ebédelni el szoktunk menni.
"Híztál már tőle?"
Évente szokott fel-le mozogni 2-3 kiló, de alapvetően stabilan tartom a súlyom középiskolás korom óta. Párom hízékonyabb, ő felszedett egy tízest, mióta együtt vagyunk, most kicsit jobban odafigyel, mert már sokallja magán. A sport segít, hogy kevésbé ingadozzon a súlyunk, kalóriákat én személy szerint csak akkor számolok, mikor azt a 2-3 kilót elkezdem leszedni magamról valamikor március környékén.
"Álltalában milyen értékben eszel?"
Ilyen helyeken általában 6-10 ezret költünk ketten összesen. Havonta kb 60-70 ezer megy kajára fejenként.
"Inni is szoktál,ha igen leginkább mit?"
Ha elmegyünk enni valahova, általában borozni vagy sörözni szoktunk mellé. Itthon többnyire teázunk, cukormentes szörpöket és üdítőket iszunk.
25N 28F
Idén talán 3x, hot wingst a KFCből, mert épp arra jártam amikor éhes voltam és ez a kedvenc gyorskajám. Hamburgert inkább csinálok itthon, úgy másfél havonta, nem nagy meló és sokkal jobban szeretem mint a Mekit és társait.
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!