Ebben az évben kb hányszor ettél gyorskaját?
Havi,heti szinten hányszor eszel gyors kaját?
Miket szoktál leggyakrabban enni?
El szoktál menni enni vagy rendelni szoktad?
Híztál már tőle?
Álltalában milyen értékben eszel?
Inni is szoktál,ha igen leginkább mit?
Havi 3-4 alkalom
Különböző burger-eket
Rendelni vagy drive
Híztál már tőle?
Nem csak ettől, vagyis elsősorban nem ettől, hanem más tényezők miatt
Általában milyen értékben eszel?
Nem tartom számon, de két főre 2-3k között szokott lenni kb.
Attól függ milyen kuponos/akciós ajánlat van éppen. Ha úgy alakul akkor Zéro Cola, reggel narancslé
2x
1x Meki, 1x pizza Természetesen nem híztam tőle.
A covid óta egyáltalán nem ettem semmit, amit nem itthon készítünk.
Régebben elég periodikus volt: 2-3 alkalommal mondjuk 2 hét alatt aztán honapokig nem. Vagy reggelit ettem, valamilyen toastot teával vagy munka után ugrottam be, egy nuggetst vagy egy wrapet light colaval. 1000-1500 forintért.
26/F
Változó, van, hogy 2-3 hónapig nem eszek, aztán heti 2-3-szor is. Egyébként ha nagy átlagot kéne nézni akkor havi 1 alkalom.
Átlagban gyros, néha meki vagy pizza
Is-is
Nem nagyon szoktam hízni szerencsére
Max 3500/alkalom. Néha a pizza kicsit drágább ha komolyabb helyről veszem. Szoktam mindig üdítőt kérni, alapból kólát vagy ha épp nem vágyom szénsavasra, akkor valami teát.
Ha jól emlékszem, ebben az évben 3-szor ettem rendelt pizzát, meg egyszer valaki ismerős volt Pesten, és hozott nekem pár sajtburgert. Ennyi.
Ha úgy érted, hogy helyben, nem voltam ilyen helyen már vagy 6-8 éve.
Éppen költözés előtt állok és eléggé szét vagyok esve meg stresszes vagyok, ilyenkor szeretem a cukros kajákat, nasikat zabálni.
Meki, Burger king, KFC, ami épp útba esik. Hízni híztam de nálam ez átlagos téli hízás minden évben +-5 kg-t mozog a súlyom.
Havi kb 2-3szor
KFC Strips vagy aktuális mekis ajánlat (Wrap Vanda, Juicy Jane, Fresh Franziska stb)
Helyben fogyasztom.
Híztál már tőle?
Nem tudom, sokmindent eszek.
Álltalában milyen értékben eszel?
~2000
Poharas zöldtea.
Korod és nemedet se felejdzsd megírni,köszi.
(*FELEJTSD, könyörgöm) 23L
"Mi számít gyorskajának?"
Gyorskajának a gyorsbüfékben árult kaját nevezik. Ez lehet bármi, ami nem hagyományos étterem, ami hagyományos módon, fazékban főzi neked a pörköltet. A Mekitől az utcai gyros-oson át a kínai büféig minden ide tartozik, ahol odamész, és 5 percen belül a kezedbe nyomják a kaját.
Ha otthon készíted, nem számít annak, hacsak nem öntesz bele fél liter műanyagot is. A mirelit rántott hús se az. Sőt, ha veszel hamburgerzsemlét meg mirelit húspogácsát, és összerakod, még az is csak határeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!