Ajándékkosár válogatás "prémium" termékekből?
Figyelt kérdés
Ajándékkosarat szeretnék összeállítani egy olyan személynek, aki nagyon egészségtudatos, magukra kvázi értékhatár nélkül költenek. Desszert, egészséges csemegék ötlete érdekelne, de akár ízléses ajándéktárgy is jöhet. Elsősorban nőnek, de a férjének is tennénk bele drága italt. Sajnos ilyen téren nem igazán vagyok jártas, miket érdemes beszerezni és honnan?
Ital max 10e ft, a többi 20e ft körül.
Köszönöm szépen!
2021. okt. 1. 13:40
11/13 anonim válasza:
Én még olyanról nem hallottam, aki a Tatratea valamely fajtáját ne szerette volna, legyen az férfi vagy nő.
12/13 anonim válasza:
Hát pedig egy prémium italokat kedvelő személy a tátra tea felé se fog nézni.
13/13 anonim válasza:
Van amelyiket szeretem, de több fajtáját is kifejezetten gusztustalannak tartom a magam részéről, és több ismerősöm is így van vele. :D Szóval vannak bőven olyanok, akik nem szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!