Házilag készített szalámit (füstölés nélkül) hogyan lehet tartósítani?
Figyelt kérdés
2021. szept. 30. 22:02
2/7 anonim válasza:
a szalámikat füstölik, szárításos eljerással érlelik, vagy kókleréknál gyorspáccal ehetőre próbálják tenni
Ha nem csínálsz vele semmit akkor az csak nyers hús, megromlik pár nap alatt:)
3/7 anonim válasza:
Tömény sóval... Na jó, nem. De komolyan nem értem, hogy miért csinál valaki szalámit, ha a fogalmával sincsen tisztában. A szalámi attól szalámi, hogy szárítással vagy füstöléssel (esetleg mindkettővel) kezelik. Ettől lesz szalámi a húsból.
4/7 A kérdező kommentje:
Igazad van,rosszul írtam,nem szalámi,hanem felvágott,amit a betöltés előtt megfőztem.
2021. okt. 1. 06:59
5/7 anonim válasza:
Akármit alkottál (hurka, virsli, párizsi...) csak fagyasztással!
Ahogy a bolti ilyesmit is, ha nagyobb tételt veszel.
6/7 A kérdező kommentje:
Ok.kössz.
2021. okt. 1. 11:28
7/7 anonim válasza:
Fuszerezes (sozas) teszi tartossa a keszitmenyedet - raadasul mar meg is fozted, ami megint csak segit az eltarthatosagban. Szoval szerintem nincs mitol aggodnod, ha finomat csinaltal ugy is hamarabb elfogy mint megromlana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!