A csipszre, édességekre, alkoholra miért nem írják rá?
Hát szerintem meg az a buta, aki nem ismeri be, hogy mennyi káros hatása van a fennt említett dolgoknak.
Már csak azért is, mert a chips nem csak krumpli meg só pl és azért, mert az energiaital sem lesz egészséges azért, mert rá van írva, hogy 12 fajta különböző vitamin van rajta.
Leginkább azért nincs rajtuk elrettentés, mert ehhez kölykök is hozzá tudnak férni, meg mert egészséges kereteken belül (ritkán megeszek egy csomag chipset az íze kedvéért), tényleg nem olyan káros, mint mondjuk a dohányzás.
Én nem akarom egyik oldal pártját sem fogni, dohányzok, fogyasztok energiaitalt is, meg ilyenek, de nem kezdem el azt állítani, hogy egészséges, csak mert csinálom xD
De szerintem ezek a képek senkit nem riasztanak vissza. Aki eddig is dohányzott, vagy akar, azt nem fogja az impotenciás pasi az ágyon begubózva kép elijeszteni.
Megeszek 2 havonta egy zacskó chipset. Egészségtelen szerinted?
Míg te ha cigizel akkor azt folyamatosan csinálod, nagy tételben. Mellesleg szívja az is aki a környezetedben van
Amúgy 2021-et írunk jó reggelt. Legtöbb láncdohányos is belátta már, hogy kva káros amit szív.
Elárulok egy titkot. Minden. MINDEN hízlal, amiből többet eszel, mint amennyi kalóriára szükséged van. Ha megeszel 2800 kalóriányi paradicsomot, attól is hízni fogsz, mert csak 2000-re van szükséged naponta. A chips se hízlal, ha a kalóriakereteden belül fogyasztod. Szóval nem egészségtelen a chips, csak akkor, ha többet eszel, mint amennyit eléget a szervezeted. Ha megeszel 4 zacskó chipset, de annak arányában mozogsz is, nem fogsz tőle hízni. Tádááám.
Namármost. A cigaretta kis mértékben is kárt csinál, tehát arra rárakják a (gusztustalan hányingerkeltő ótvaros) képeket, és nem tudom miért.
"de nem kezdem el azt állítani, hogy egészséges"
nagyon butuska vagy :(
Szerinted ez a kettő ketezik, egészséges és egészségtelen?
Majd ha kijártad az általános sullit, talán lesz annyi gógyid, hogy ezt a firkálmányt, amit ideböfögtél kicsit átgondold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!