Ugye nem én lennék az egyetlen aki szereti, szívesen eszik bármiféle salátát?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, más hogy áll evvel a kérdéssel. Környezetemben folyamatosan kapom az ívet, hogy már megint ez? Nyúl kaja, jól laksz vele? stb.
Igen, finom, szeretem és eszem is, ennyi. Nem vagyok vegetáriánus, csak szimplán nagyon ízlik a legtöbb saláta, és jól is tudok vele lakni
2021. szept. 17. 17:02
1/6 anonim válasza:
"Kíváncsi vagyok, más hogy áll evvel a kérdéssel."
Aki le meri írni egy ilyen kérdéshez, hogy ő nem szereti (mint pl. én), az általában rommá van pontozva. Bármilyen tárgyilagosan és kulturáltan fogalmaz is.
2/6 anonim válasza:
Én is szeretem amúgy 😂😂 De nem eszek sokszor, nem fogok magyarázkodni hogy nem azért eszem mert fogyni akarok, stb
3/6 anonim válasza:
Szeretem a salátát napi kettő fejet megbírok enni
4/6 anonim válasza:
Legjobb kaja, kb azt raksz bele amit akarsz, ha nem vagy annyira ehes, akkor nem kell bele sok dolog, ha ehes vagyok, akkor mehet bele fott tojas, kukorica, barmilyen hus, feta sajt, sima sajt... ja, egy darab salatat en se szivesen ragcsalok, bar a jegsali finom, de annyifelet lehet csinalni...
5/6 anonim válasza:
Szeretem, és az én környezetem se érti, mit szeretek rajta 🤣
6/6 anonim válasza:
Én is szeretem, minden nap salátát vacsorázom. Csak szánni tudom azokat, akik nyúltápnak titulálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!