A zabkásához fel kell melegíteni/forralni a vizet vagy a tejet?
Figyelt kérdés
Nemrégiben vettem a Cerbona-s zabpelyhet, és a hátulján van egy recept-féleség, miszerint szórjuk bele a pelyhet joghurtba, majd hagyjuk hogy megszívja magát. Ha a joghurt esetében nem kell vele jóformán semmit sem csinálni, akkor a tej/víz esetében sem?2021. szept. 7. 18:07
2/2 anonim válasza:
Kipróbáltam csak áztatva és kipróbáltam forralva is.
Tejben és vízben egyaránt.
Leglágyabb, legkrémesebb a 3-4 perces tejben forralás után volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!