Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az egészet öntsem ki így?

Az egészet öntsem ki így?

Figyelt kérdés

Paprikás krumplit főzök, és véletlenül azt a villát kaptam fel hogy megkeverjem, amivel a macskakaját adagoltam (Whiskas junior)

Azt a részt kiszedtem amit láttam hogy macskakajás, de nem tudom hogy mennyi maradt még benne.

Ti kiöntenétek az egészet?

2021. szept. 1. 15:26
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Biztos, hogy nem. Kifő belőle a náci (ha van) meg szerintem nem került bele akkora mennyiség.
2021. szept. 1. 15:28
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
*baci
2021. szept. 1. 15:28
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Ha a macskat fozted volna bele, akkor jobban aggodnek :)))
2021. szept. 1. 15:39
 4/10 anonim ***** válasza:
98%
Dehogy dobnám, majd kifő. Plusz ha csak a macskakajával érintkezett a villa, a macska szájával nem akkor semmi bajod nem lesz
2021. szept. 1. 15:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A macskakajára legalabb olyan szigorú elöírások vonatkoznak, mint az emberi élelmiszerekre, ha csak a dobozban lévö kajával érintkezett a villa, akkor semmi baja sincs az ételnek, még akkor sem lenne, ha nem szedted volna ki, ahol belekerülhetett pár morzsa.

Viszont: az ételt ne villával keverd, mert az edény összekarcolódik és utána könnyen leég benne minden, illetve ha egy evöeszközt használsz, azt utána tedd a mosogatóba, akkor nem cseréled össze másikkal.

2021. szept. 1. 15:49
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Felesegem egyszer kivancsisagbol siman megkostolta a macskakajat ... csak annyit mondott "sotlan" :)
2021. szept. 1. 16:04
 7/10 anonim ***** válasza:
16%
én undorodnék bisztosz hogy kidobnám
2021. szept. 1. 17:11
 8/10 anonim válasza:
100%

Nem kell kidobni, az állateledelek emberi fogyasztásra is alkalmasak (a délszláv háború idején ez még fel is voltak tüntetve a (magyar) macska- és kutyakonzerveken)

Szarajevóban van egy háborús hotel, ahol a régi háborús körülmények között élhetsz, ott bizony most is kutyakonzerv a "menü" mert azt ették...

2021. szept. 1. 18:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan meg is kóstolhatod azt a macskakját nem lesz tőle bajod.

Kutyáknak való májkonzerv egyszer olyan jó illatú volt, hogy muszaj voltam megkóstolni hat eszméletlen finom volt.

fel sem merülne ez a kérdés bennem amit kiirtál.

2021. szept. 1. 21:17
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell kidobni, a macskakaját tiszta körülmények között készítik, akkor is, ha nem tervezik emberi fogyasztásra alkalmasnak. Gond akkor lenne, ha a cica tányérjában keverted volna meg a macskakaját, miután már evett belőle (vagy ha nem volt tiszta a tálkája), de akkor is a főzéstől megpusztulnak benne a kórokozók.
2021. szept. 2. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!