Csak en vagyok ugy vele ha felbontok 1 tablas milkat akkor meg eszem az egeszet?
Figyelt kérdés
Mert masok szerint ez sok.. Nem tudnanak egyszerre ennyit enni, viszont en meg utana mindig tudnek csokit enni :D2016. jún. 21. 15:37
2/15 anonim válasza:
Most büszke vagy erre a teljesítményedre?
3/15 A kérdező kommentje:
Nem de szerintem meg keves is
2016. jún. 21. 15:50
4/15 anonim válasza:
Akkor tömjed magad ezzel a szeméttel, és egyél meg kettőt.
5/15 anonim válasza:
Én is kb fél évente egyszer megkívánom a csokit, nem vagyok édes szájú, de egy sima milka töltelék nélkül hmm nyami
Veszek is egyet :D
7/15 anonim válasza:
En siman meg tudok enni egy tabla csokit. De gond nelkul.
8/15 anonim válasza:
Én is simán meg tudok enni egy tábla csokoládét. De igyekszem visszafogni magam, és kb. a felét eszem meg egyszerre.
9/15 anonim válasza:
Én is így vagyok. Mások megállnak 1-2 kockánál, én viszont általában nem hagyok ott egy darabot se. :D
10/15 anonim válasza:
Nem csak te vagy így, én is simán megeszem egy tábla Milkát, mostanában főleg az extra csokisat szeretem, ez sötét alpesi tejcsokoládé, magas kakaótartalommal, már-már olyan, mint egy étcsoki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!