Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Meg lehet még menteni, vagy...

Meg lehet még menteni, vagy ki kell dobni az egészet?

Figyelt kérdés
Marhapörköltet főzök, már reggel óta, majdnem kész is, de az előbb véletlenül belenyomtam egy gerezd rohadt fokhagymát.:( Kívülről nem látszott rajta hogy bármi baja lenne, csak miután szétnyomtam akkor, de akkor már késő volt mert benne volt a pörköltben. Szerintem az egésznek olyan furcsa, kesernyés, dohos íze lett úgyhogy próbáltam kicsit még erősebben fűszerezni de így is érezni. A család azt mondja ne öntsem ki mert egyáltalán nem olyan vészes de én így tuti nem tudom megenni.
2013. márc. 6. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Húst gyorsan szedd ki, piríts hagymát, főzd szét, fűszerezd erősen jól forrald össze, aztán a hús mehet vissza bele, mintha az eredeti leve lenne.
2013. márc. 6. 11:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Kínálj meg belőle valaki olyat, aki nem tudja, hogy mi történt, és aki meg is meri mondani a szemedbe, ha valami gond van.

Ha jóízűen megeszi, és nem mondja, hogy húúúúú, de rossz, akkor nyugodtan megehetitek.

2013. márc. 6. 11:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Ezt most annyira nem értem. Készítsek egy úgy pörköltalapot és abba tegyem át a húst? De akkor az szerintem nem lesz jó, mert pörköltnek a szaftja a lényeg.
2013. márc. 6. 11:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyébként ha összefőzöd hordós aprókáposztával húsos káposztának, biztosan nem fog rajta érződni semmi!!!!
2013. márc. 6. 11:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Azt írtad, hogy csak "majdnem kész". Ezért írtam, hogy gyorsan cseréld le a levét, és akkor még főzheted simán fél órát az új lében, mert a marhahús nem esik szét. Tehát az új pörkölt alapod is jó lé lesz. Így legalább a húst akkor is meg tudod menteni, ha a lé tényleg pocsék lett.
2013. márc. 6. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!