Csak en vagyok ugy vele ha felbontok 1 tablas milkat akkor meg eszem az egeszet?
'a kérdés nem az volt hogy ettől disznó vagyok' :DDDD. Ez nagyon jó xdd jofej lehetsz biztosan :D
Nyugi nem vagy disznó :)
Egyél, amennyit jól esik
Simán belefer ez a mennyiség és az is hogy egyszerre eszed meg ^^
Persze, ez ilyen. A párom a komplett Mikuláscsomaggal elég hamar megbirkózik, ráadásul az enyémmel is, mert én, ugye, extrém szénhidrátszegény és normál cukrot kerülő étrendemmel sokat nem tudok kezdeni az ilyesmivel.
Étcsokiból megy 1-2 kocka, de amikor még ettem másfélét, akkor persze hogy bement az egész. Nem feltétlenül egyszerre, de nem tudtam elfeledni s órákon belül vége volt. Meghagyásban nem vagyok jó, ha sütit sütök, az is azonnal elfogy (direkt nem sütök sokat, amióta fogyni akarok. van realitásérzékem).
Kalóriában is kevés egy tábla csoki, amúgyis sokunknak külön gyomra van az édességekre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!