Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csak en vagyok ugy vele ha...

Csak en vagyok ugy vele ha felbontok 1 tablas milkat akkor meg eszem az egeszet?

Figyelt kérdés
Mert masok szerint ez sok.. Nem tudnanak egyszerre ennyit enni, viszont en meg utana mindig tudnek csokit enni :D
2016. jún. 21. 15:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
Na hat egeszsegedre ha jol esik egyel kettot. Ne torodj te az ilyen emberekkel mint pl a nehannyal elottem szolo hogy csak ugy lekocaz. Na hajj oda. En kepes vagyok megenni 2-3 tablaval is es nem mondhatja ram senki hogy kover vagyok ! Ne hallgass az ostoba valaszokra egyel amennyi jol esik. Persze abban egyet ertek hogy nem napi szinten mert az azert picit sok. Enis egy evben talan 3-4 alkalommal eszel csokit de olyankor 2-3 tablaval ha meg nem eleg meg eszem. Es nem erdekel senki velemenye. Aki folyton alkoholt iszik azzal mi van? 1 tabla csokiba szerintem nem hal bele senki
2016. jún. 21. 16:43
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem mondtam h mindennap eszek csokit, van h mindennap de van h hetekig nem, nem tudom miert kell ledisznozni meg ilyenek, a kerdes nem az volt h ettol diszno vagyok meg nem egeszseges :D ha belegondoltok ma mar semmi sem egeszseges :D
2016. jún. 21. 17:03
 13/15 anonim válasza:
52%

'a kérdés nem az volt hogy ettől disznó vagyok' :DDDD. Ez nagyon jó xdd jofej lehetsz biztosan :D

Nyugi nem vagy disznó :)

Egyél, amennyit jól esik

Simán belefer ez a mennyiség és az is hogy egyszerre eszed meg ^^

2016. jún. 21. 17:17
 14/15 anonim ***** válasza:
93%

Persze, ez ilyen. A párom a komplett Mikuláscsomaggal elég hamar megbirkózik, ráadásul az enyémmel is, mert én, ugye, extrém szénhidrátszegény és normál cukrot kerülő étrendemmel sokat nem tudok kezdeni az ilyesmivel.

Étcsokiból megy 1-2 kocka, de amikor még ettem másfélét, akkor persze hogy bement az egész. Nem feltétlenül egyszerre, de nem tudtam elfeledni s órákon belül vége volt. Meghagyásban nem vagyok jó, ha sütit sütök, az is azonnal elfogy (direkt nem sütök sokat, amióta fogyni akarok. van realitásérzékem).

Kalóriában is kevés egy tábla csoki, amúgyis sokunknak külön gyomra van az édességekre...

2016. jún. 21. 21:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem is sima ügy egy táblás csoki.
2016. júl. 5. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!