Hogyan lehetséges ez az új joghurt dolog, hogy összekeverem a vaníliásat a körtéssel és banános lesz? :D
Mert nem is az. Olvasd el a címkét, mennyi szarság van benne, mennyi cukor.
Kizárólag natúrt érdemes venni, kis kanál mézzel, gyümölccsel, fahéjjal összeturmixolni. Ezerszer jobb és többet ér, mint a bolti. (Fahéj elhagyható.)
Az új összetevőit nem találtam meg (a dobozán nézzétek meg az összetevőket), de egy epres Danone Activiáét igen, íme:
tej
eperkészítmény 14% (eper (60%), cukor, folyékony cukor, glükóz-fruktóz szirup, stabilizátorok (módosított kukoricakeményítő, karragén), aroma, savanyúságot szabályozók (trikalcium-citrát, trinátrium-citrát), hordozók (kálcium-klorid, kálcium-karbonátok), színezék (kárminsav), murokrépalé koncentrátum, pektin-metilészter)
cukor
sovány tejpor
tejfehérjék
élő joghurt kultúra és Bifidus ActiReguláris kultúra
Szóval ebből én inkább nem szeretnék enni.
Feltételezem, hogy a vaníliás és körtés sem vonzóbb.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:54
-> én ettől a Bifidus Actiregularistól halok be. Régebben még Bifidus Essensis volt, csak aztán megtanulták az emberek és már nem fogyott eléggé. Aztán most ezzel lehet hülyíteni a jónépet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!