Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetséges ez az új...

Hogyan lehetséges ez az új joghurt dolog, hogy összekeverem a vaníliásat a körtéssel és banános lesz? :D

Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 09:53
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem olyan mint a színeknél
2010. aug. 30. 09:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Valahogy nem hiszem, h. egészséges...
2010. aug. 30. 10:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Mert nem is az. Olvasd el a címkét, mennyi szarság van benne, mennyi cukor.

Kizárólag natúrt érdemes venni, kis kanál mézzel, gyümölccsel, fahéjjal összeturmixolni. Ezerszer jobb és többet ér, mint a bolti. (Fahéj elhagyható.)

2010. aug. 30. 10:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek veled. Nem is adnék ilyet a gyerekemnek, csak felhúzott a reklám, hogy milyen adalékokat tehetnek bele, hogy ilyen lesz.
2010. aug. 30. 10:16
 5/9 anonim ***** válasza:
azt írja, hogy nem tartalmaz mesterséges aromát. én megkóstoltam. külön-külön finom, meg együtt is, de nem lesz banán ízű.
2010. aug. 30. 10:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Őőő miről is van szó?Ez érdekelne.:D
2010. aug. 30. 10:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem nézel reklámot, utolsó? :-) Az új D. joghurtról.
2010. aug. 30. 10:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Az új összetevőit nem találtam meg (a dobozán nézzétek meg az összetevőket), de egy epres Danone Activiáét igen, íme:

tej

eperkészítmény 14% (eper (60%), cukor, folyékony cukor, glükóz-fruktóz szirup, stabilizátorok (módosított kukoricakeményítő, karragén), aroma, savanyúságot szabályozók (trikalcium-citrát, trinátrium-citrát), hordozók (kálcium-klorid, kálcium-karbonátok), színezék (kárminsav), murokrépalé koncentrátum, pektin-metilészter)

cukor

sovány tejpor

tejfehérjék

élő joghurt kultúra és Bifidus ActiReguláris kultúra

Szóval ebből én inkább nem szeretnék enni.

[link]

Feltételezem, hogy a vaníliás és körtés sem vonzóbb.

2010. aug. 30. 12:54
 9/9 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 12:54

-> én ettől a Bifidus Actiregularistól halok be. Régebben még Bifidus Essensis volt, csak aztán megtanulták az emberek és már nem fogyott eléggé. Aztán most ezzel lehet hülyíteni a jónépet :(

2010. aug. 30. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!