Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Zöldség salátát ha összekevere...

Zöldség salátát ha összekeverem tonhallal (konzerv) jó íze lesz? Tegnap külön ettem de hányingerem volt a tonhaltól.

Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem elég nehéz ételnek számít a konzerv olajos hal, pedig hal. Valószínű, hogy a zöldsaláta feljavítja. Lehet hidegkonyhás termékekben is kapni tonhalas zöldségsalátát, az nem rossz. Érdemes kipróbálni.
2010. szept. 8. 17:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is imádom az olajos halat.Általában nyaraláskor, utazáskor szoktuk enni, de az biztos, hogy nehezen emésztődik. Sokszor még dél után is visszaszól.Néha azért be lehet vállalni. Én hagymával, és kemény tojással szeretem, saláta ágyon.
2010. szept. 8. 18:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem a hal volt a gond, hanem az olaj, amihez nem ettél kenyeret. Nagyon le kell csöpögtetni. A párom meg bírja enni salátával, én csak úgy, ha eszek hozzá egy kis kenyeret is. Nekem nagyon olajos. De az ízét imádom.

Igazság szerint a legfinomabb úgy, ha vajas kenyérre vagy vajas pirítósra teszed lecsepegtetve, és paradicsomot, paprikát és nyers uborkát eszel hozzá. Imádom. Lehet rá tenni egy kis majonézt is. Csak az a baj, hogy a kenyér és a majonéz is hízlal. :((

És mindenképpen tonhaldarabokat vegyél, ez legyen ráírva a dobozra, mert a miszlikbe aprított gusztustalan. Az inkább szószokhoz, krémekhez jó, bár tény, hogy olcsóbb.

Próbáld ki a makrélát is, az is nagyon finom. És növényi olajost vegyél (bármilyen hal), mert a sós lében és paradicsomos mártásban eltettek nagyon rosszak. Szerintem.

2010. szept. 9. 09:35
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2010. szept. 9. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!