Zöldség salátát ha összekeverem tonhallal (konzerv) jó íze lesz? Tegnap külön ettem de hányingerem volt a tonhaltól.
Nem a hal volt a gond, hanem az olaj, amihez nem ettél kenyeret. Nagyon le kell csöpögtetni. A párom meg bírja enni salátával, én csak úgy, ha eszek hozzá egy kis kenyeret is. Nekem nagyon olajos. De az ízét imádom.
Igazság szerint a legfinomabb úgy, ha vajas kenyérre vagy vajas pirítósra teszed lecsepegtetve, és paradicsomot, paprikát és nyers uborkát eszel hozzá. Imádom. Lehet rá tenni egy kis majonézt is. Csak az a baj, hogy a kenyér és a majonéz is hízlal. :((
És mindenképpen tonhaldarabokat vegyél, ez legyen ráírva a dobozra, mert a miszlikbe aprított gusztustalan. Az inkább szószokhoz, krémekhez jó, bár tény, hogy olcsóbb.
Próbáld ki a makrélát is, az is nagyon finom. És növényi olajost vegyél (bármilyen hal), mert a sós lében és paradicsomos mártásban eltettek nagyon rosszak. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!