Hogyan kell sajtot, egyéb tejterméket készíteni?
Figyelt kérdés
készítettem már sajtot.kultúrával. Hogyan lehet kultúra nélkül sajtot,túrót stb. készíteni? (vajat tudok)
előre is köszönöm
2021. aug. 5. 15:32
1/5 anonim válasza:
Kell hozza friss tej es oltoanyag. Ennyi. Attol fuggoen milyen sajtot akarsz kesziteni, olyan oltoanyag kell ... utana mar szinte minden megy 'magatol'.
2/5 anonim válasza:
Komoly alapanyagok eszközök receptek kellenek , de komoly videók szakleirasok utan menj .
3/5 A kérdező kommentje:
elsőnek: Mint írtam kultúrával,oltóanyaggal már készítettem. Vagyishogy oltóanyagot nem írtam. A friss tej adott. Úgy gondoltam, hogy mindenféle modern dolog nélkül.
de azért köszi:)
másodiknak:tudom, hogy mindenből komoly kell, csak nem nagyon találtam:)
De köszönöm a tanácsot neked is
2021. aug. 5. 16:02
4/5 A kérdező kommentje:
elnézést a másodiknak a tegezésért
2021. aug. 5. 16:05
5/5 anonim válasza:
Nem kellé feltétlen hozzá komoly dolog. Túrót egyszerű: zsíros házi tejet hagyod megaludni és egy ruhán keresztül kicsöpögteted belőle a savót. A sajt és joghurt receptjét megkeresem majd, és megírom. De mindkettőhöz kell zsíros házi tej. Bolti nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!