Banán utálat után imádat?
Sosem szerettem a banánt. Még abban az állapotában, mikor nem volt elég érett, inkább kesernyés, néha megettem, de amúgy szinte rosszul voltam a szagától, ha valaki előttem evett túlérett banánt.
Néhány hónapja viszont folyton kívánom, minden nap kell ennem. És ami fura, éretten, szinte barnán kívánom, az éretlenebbet nagyon nem. Hónapok óta banán állandóan van a hűtőben, csak veszem-csak veszem....
Van ennek valami magyarázata? Vitaminhiány esetleg?
Nagy valószínűséggel valami hiány, akár káliumhiány is lehet. Van esetleg valami más, amit eddig szerettél, de most jobban kívánod?
Egyébként van olyan, hogy amit gyerekkorban nem szeret az ember, azt felnőtt korban megszereti. Nekem ilyen volt a spenót, a tök, a kávé.
Én a zöldségekkel vagyok így, régen egyiket se szerettem, volt amitől öklendezni kezdtem.
Most meg nagyon szeretem, szinte mindig azt eszem köretnek és sokszor van hogy ebédre salátát eszem. Régen meg se kóstoltam volna. Nem tudom miért van így. Azért ami büdös (karalábé, káposzta) azt továbbra is utálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!