Violetta rajongók! Ti mit szóltok ehhez? (bővebben lent)
Majd felnőnek!
Nem tudják, hogy milyen szánalmas az, amit csinálnak.
Szerintem azt hiszik, hogy ezzel különbek lesznek, merthogy ők milyen felvilágosultak és okosak, hogy meglátták, hogy a Violetta nem jó.
Nem tudják mi az igazi nagy probléma a világban.
Szerintem nem kell velük foglalkozni. Martina meg a többi szereplő úgysem nézegetik ezeket, mert van jobb dolguk is. És természetesen, ami ilyen nagy kultusznak örvend, mint a Violetta, annak előbb-utóbb lesz egy ellentábora is, mert az emberek ilyenek. Imádnak utálkozni. Persze ez nem jelenti azt, hogy ez nem irtóra gáz.
Törődnének inkább a saját életükkel.
Nincs jobb, dolguk, és gyerekesek. Persze, azt hiszik, most ,,milyen menő leszek, csinálok egy ilyen oldalt, mert a kis Violettát imádóak olyan szánalmasak.'' Pedig nem. Ők a szánalmasak. Midnenkinek maga dolga, mit tesz, vagy szeret. És igen, ha valakit nem érdekel, sz@rja le. Ne csináljon ilyen oldalakat, mert szánalmas és gyerekes. Az ő véleményük, oké. De így kikürtölni, mert azt hiszik, ettől menők... nos, éppen ellenkezőleg. Sokkalt értelmesebb vállalni valamit, amit szeretünk, mint kifigurázni valamit, amit nem.
Mondom, ez az ő véleményük. Ez pedig az enyém...
Kimondottam én nem vagyok valami hűdenagyfan, de azért szoktam nézni. (Ludmila <3)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!