Az alábbi három fogás közül melyiket választanátok, melyik a legszimpatikusabb?
Figyelt kérdés
2021. aug. 1. 19:56
A kérdező szavazást indított:
Csirkepörkölt nokedlivel és uborkasalátával
Sonkás-gombás tejszínes tészta (penne vagy spagetti)
Roston sült fogasfilé hasábburgonyával és tartármártással
70 szavazat
1/9 anonim válasza:
Ennék mást.
A csirkepörköltet nem szeretem, az ilyen tésztás cuccokat meg pláne.
Ha csak ezek közül lehet választani, akkor nem eszek inkább.
2/9 anonim válasza:
Ha a hal rántott lenne, akkor azt. Minek a rostonsültet nem szeretem, marad a pörkölt.
3/9 qkker1 válasza:
Bármelyiket bármikor hajlandó vagyok megenni.
4/9 anonim válasza:
a halat, egyértelműen, bár én kérnék hozzá egy adag kevert salátát is
5/9 qkker1 válasza:
A sonkás-gombás-tejszínes tésztát "csőben sütve" preferálom inkább, de azért simán is jöhet.
6/9 anonim válasza:
Nekem a hal nem a kedvencem, így az kizárva. A másik két fogást szeretem, azért szavaztam végül inkább a csirkepörköltre, mert a sonkás-gombás-tejszínes tésztából ritkán ettem igazán jót étteremben. A legtöbb teljesen jellegtelen volt, mert silány sonkából-gombából készítették, így nem sok íze volt. A pörkölttel jobbak a tapasztalataim.
7/9 anonim válasza:
A tejszínes alapú ételeket, főleg tésztával nem szeretem, a pörköltet megeszem, de nem a kedvencem, a fogas viszont az egyik kedvencem, szóval azt választanám.
8/9 anonim válasza:
Sült halra szavaztam, mert számomra az bárhol bármikor, de a csirkepörkölt nokedlivel is legalább olyan jó. A sonkás-gombás tészta kicsit tényleg jellegtelen, lightos.
9/9 anonim válasza:
Pörkölt. A tejszínes tésztáért nem vagyok oda amióta egyszer az étterembe olyat adtak hogy kihánytam, a roston sültet sem igazán szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!