Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen gyakran esztek levest?

Milyen gyakran esztek levest?

Figyelt kérdés
2021. júl. 29. 10:33
A kérdező szavazást indított:
Napi többször is
Minden nap
Hetente 2-3 alkalommal
Havonta párszor
Szinte soha
60 szavazat
1 2
 1/18 anonim válasza:
17%
Ha tányérból vizet "eszel" kanállal, azzal csak az idődet és energiádat pocsékolod. Megihatnád pohárból 2 másodperc alatt...
2021. júl. 29. 10:36
 2/18 anonim ***** válasza:
96%
Régebben hétköznap minden nap ettem, mert úgy rendeltem(kis leves és főétel). Az utóbbi pár hónapban, hogy munkahelyet váltottam és nem teszek annyi erőfeszítést, már nem eszem levest.
2021. júl. 29. 10:38
 3/18 anonim válasza:
83%
Nagyon ritkán, leginkább csak vendégségben.
2021. júl. 29. 10:40
 4/18 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon ritkán, kb csak akkor, ha mamámhoz megyek (évente párszor), vagy ha pár havonta megkívánom a zacskós levest.
2021. júl. 29. 11:12
 5/18 Metionin ***** válasza:
100%
Nagyon ritkán, néha megkívánom a bögrés levest és annyi, abból is csak a paradicsomosat szeretem. Nekem is mindig az volt a levessel a bajom, mint az elsőnek, hogy az tulajdonképpen egy meleg ital. A másik meg hogy megeszem a levest, eltelek tőle és nem marad hely a rendes kajának, viszont leves után fél órával éhes vagyok. Menzán is furcsállták, hogy mindig a másodikkal kezdtem, nekem az a rendes kaja, levest meg annyit ettem amennyinek hely maradt a második után, kvázi italként.
2021. júl. 29. 11:23
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Már szinte soha. Főleg nyáron amikor egy jó hideg gyümölcsturmixszal el lehet intézni a folyadékpótlást.

Télen megfázva inkább igényem van egy forró, melengető levesre.

2021. júl. 29. 12:04
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ritkán, pedig szinte az összes levest imádom.
2021. júl. 29. 12:04
 8/18 anonim válasza:
100%
Évente 2x húslevest és ennyi...
2021. júl. 29. 12:59
 9/18 anonim ***** válasza:
Hétvégi ebédeknél szoktam, valamint akkor is, amikor 1x-2x megkívánom a különlegesebb zacskó bögrés leveseket, de ez csak pár havonta fordul elő.
2021. júl. 29. 13:10
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha megkivánom akkor eszek levest, bár ilyenkor nyáron többször eszek hideg gyümölcslevest , télen még jól esik a forró leves
2021. júl. 29. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!