Milyen gyakran esztek levest?
Figyelt kérdés
2021. júl. 29. 10:33
A kérdező szavazást indított:
Napi többször is
Minden nap
Hetente 2-3 alkalommal
Havonta párszor
Szinte soha
60 szavazat
1/18 anonim válasza:
Ha tányérból vizet "eszel" kanállal, azzal csak az idődet és energiádat pocsékolod. Megihatnád pohárból 2 másodperc alatt...
2/18 anonim válasza:
Régebben hétköznap minden nap ettem, mert úgy rendeltem(kis leves és főétel). Az utóbbi pár hónapban, hogy munkahelyet váltottam és nem teszek annyi erőfeszítést, már nem eszem levest.
3/18 anonim válasza:
Nagyon ritkán, leginkább csak vendégségben.
4/18 anonim válasza:
Nagyon ritkán, kb csak akkor, ha mamámhoz megyek (évente párszor), vagy ha pár havonta megkívánom a zacskós levest.
5/18 Metionin válasza:
Nagyon ritkán, néha megkívánom a bögrés levest és annyi, abból is csak a paradicsomosat szeretem. Nekem is mindig az volt a levessel a bajom, mint az elsőnek, hogy az tulajdonképpen egy meleg ital. A másik meg hogy megeszem a levest, eltelek tőle és nem marad hely a rendes kajának, viszont leves után fél órával éhes vagyok. Menzán is furcsállták, hogy mindig a másodikkal kezdtem, nekem az a rendes kaja, levest meg annyit ettem amennyinek hely maradt a második után, kvázi italként.
6/18 anonim válasza:
Már szinte soha. Főleg nyáron amikor egy jó hideg gyümölcsturmixszal el lehet intézni a folyadékpótlást.
Télen megfázva inkább igényem van egy forró, melengető levesre.
7/18 anonim válasza:
Sajnos ritkán, pedig szinte az összes levest imádom.
8/18 anonim válasza:
Évente 2x húslevest és ennyi...
9/18 anonim válasza:
Hétvégi ebédeknél szoktam, valamint akkor is, amikor 1x-2x megkívánom a különlegesebb zacskó bögrés leveseket, de ez csak pár havonta fordul elő.
10/18 anonim válasza:
Ha megkivánom akkor eszek levest, bár ilyenkor nyáron többször eszek hideg gyümölcslevest , télen még jól esik a forró leves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!