Ti milyen gyakran esztek gyorsétteremben? Miért szeretik annyira az emberek?
Itt most kifejezetten a mekire, burger kingre, kfc-re és hasonló nagy gyorséttermi láncokra gondolok.
Ha gyakran jársz: miért?
Én személy szerint kerülöm mindet.
Egyszer már betértem mindenhová, csakhogy valós véleményt tudjak mondani és nem nyűgözött le egyik sem.
Kicsi (nem túl jó) kaja sok pénzért. Egy menü árán egy kis étteremben igazi ételt ehetek, amivel jól is lakok.
Általános tapasztalatom, hogy egyik helyen sem laktam jól. Rossz volt utána a gyomrom. Ráadásul nem is az étel, inkább a kapott szénsavas üdítő okozza a pillanatnyi teltségérzetet, ami kb. félóra múlva el is múlik és ugyanolyan éhes vagyok mint előtte.
Nem veszekedést szeretnék szítani, csak kíváncsi vagyok, ki miért szereti, mi az a plusz, amit nyújtani tud.
Edzésről indulok haza, este kilenckor, halál éhesen.
Az út több, mint egy óra. Gyors megoldás kell.
2-3 havonta
útbaesik, gyors, finom, megfizethető
A koliban akadozik a net, szóval ha valamit be kell fejeznem, akkor általában beülök egy McCafeba. Ingyen net, ingyen áram, és 300 ft körül van egy kávé, de míg egy sima kávézóból azért egy óra után már kinéznek, ha nem rendelsz többet, itt nyugodtan ellehetsz, a kutyát nem érdekli.
Kajálni én se szoktam benn, bár a sajtburger néha ebédidőben életmentő. Mondjuk én elég kicsi adagokkal is beérem. De abban egyetértünk, hogy a kaja pocsék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!