Emberek, akik nem szeretik Michael Jacksont, mint ÉNEKEST! Mi bajotok a hangjával? A zenéi sem tetszenek, vagy csak a hangja?
Légyszi normálisan, ne szidalmazva írjátok le, mi bajotok vele, mint ÉNEKESSEL.
Szánalmas pletykákra nem vagyok kíváncsi.
Ezek szerint te valami fan vagy..
Nekem egyáltalán nem jön be a stílusa és a hangja sem. Másféle zenéket szoktam hallgatni.
Ez olyan értelmetlen kérdés, mintha azt kérdeznéd, hogy akinek nem ízlik a tökfőzelék annak mi baja van az ízével.
Egyszerűen nem tetszik, mert más stílusú zenéket kedvelek.
A hangja nekem túl "affektálós", nőies.
A zenéi a maga stílusában igényesek - csak éppen nekem az a stílus nem tetszik.
Nekem nincs bajom vele. Nem lehet tudni mi igaz és mi nem annyi pletyka van.
Van 4-5 száma ami számomra is nagyon jó, de ennyi. Különösebben nem fogott meg sosem. Úgy is mondhatnám közömbös.
Nekem nincs vele bajom...Tudom, hogy azokat kérdezted akik nem szeretik de na hagy mondjam el...Én kifejezetten imádom őt imádom a hangját az embert magát a stílusát és persze a nagylelkűségét és mindenét...Én nemhiszem el a pletykákat..Pedofil lett volna???Nem ezt mind azért terjesztették rolla, hogy a közönséget ellene fordítsák...Hogy miért??Mert Jackson elkezdte terjeszteni mindenről az igazat...Ez a nagyhatalmaknak nem tetszett és ezért...Sokszor mondta a hugának "Ha meghalnék megöltek, mert ezek megakarnak ölni"....Szegény Michael kinek ártott? Senkinek de mégis eltették lábalól....:(
Love Michael Jackson❤❤❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!