A lányok nem szeretik ha ne hajtom le a WC ülőkét? 17/F
Figyelt kérdés
2016. júl. 2. 09:18
1/14 A kérdező kommentje:
nem hajtom*
2016. júl. 2. 09:19
2/14 anonim válasza:
Örökzöld vitatéma. A női és férfi sereg már megkezdte a felfegyverkezést az összecsapásra. Addig is míg felkészülnek, hallgassunk örökzöld zenét, Uriah Heep - July Morning
3/14 mézescukormáz válasza:
En nem szeretem szemely szerint de ez attol fugg mennyire tiszta vagy mocskos a WC
4/14 anonim válasza:
Általában nem szeretik, mert ők úgy használják, de ezen nem kell fenn akadni. Normális lány tolerálja a dolgot, te meg megúszhatod a vitát, ha lehajtod.
5/14 anonim válasza:
Meddig tart lehajtani, most őszintén?
6/14 anonim válasza:
Ilyen apróságokon én nem akadok fent. Talán,mert én meg a közepén nyomom meg a fogkrémes tubust.:-)
7/14 anonim válasza:
Szerintem a WC-t érdemes lecsukva tartani (értsd: ráhajtva a tetejét is). Így amikor lehúzod, nem spricceli százfelé a bacikat, másrészt a szagok is kevésbé terjengenek a helyiségben.
8/14 anonim válasza:
Nagyon agyatlan hisztérikus pitsuszok akadnak csak ezen ki. Ezeket messze kerüld el,boldogítsanak másokat.
9/14 anonim válasza:
A lányok nem szeretik ha nincs lehajtva én meg azt nem szeretem ha nincs felhajtva.mutkor is majd be hugyoztam aztán még az ülökét is fel kell csapnom.ez ilyenkorám egy örökkévaloság.
10/14 anonim válasza:
Nálunk mindketten lehajtjuk a tetejét is, így nincs vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!