Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha nem tudok hízni?

Mit csináljak ha nem tudok hízni?

Figyelt kérdés
183 cm magas vagyok és 55 kiló és egyszerűen nem tudok hízni akármennyit eszem. Nem keveset szoktam enni de sehogy sem sikerül híznom. Nincs semmilyen betegségem se szervi bajom egészséges vagyok az orvosom szerint. Van olyan tömegnövelő féle amitől sikerül híznom, és egészséges?
2021. júl. 23. 17:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Alom lenne
2021. júl. 23. 17:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy konténer csülökpörkölt, egy raklap kenyérrel! :D
2021. júl. 23. 17:31
 3/11 anonim válasza:
100%
Ugyan ez vagyok én is, nekem edzéssel sikerült híznom. Illetve lehet vicces, de nekem a béres csepptől mindig nagy étvágyam vagy, az is segített:D
2021. júl. 23. 17:31
 4/11 anonim válasza:
100%
Van*
2021. júl. 23. 17:32
 5/11 anonim ***** válasza:
19%
Egész éjszaka egyél sok egészségtelen kaját és utána nappal aludd ki magad aztán mikor felkelsz újra kezdj el zabálni, na ettől az életmódtól biztos rád jön jó pár kiló...
2021. júl. 23. 17:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? férfi, nő?

Én fiatal koromban voltam így, sokan cukkoltak hogy vasággyal együtt vagyok 20 kg stb :D

Ezért elkezdtem sokat enni, végül sikerült híznom, tök jó!

Nah mostanra meg már pont az ellenkezőjével küzdök, úgyhogy elég jól megbántam az akkori döntésem..

2021. júl. 23. 17:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen alkatot örököltél, örülj neki. Harmincéves korod környékén jó eséllyel le fog lassulni az anyagcseréd, és rögtön elkezdesz hízni, ha akarod, ha nem. Akkor aztán visszasírod majd az 55 kilódat. Ne zabálj ösze mindenféle zsíros szemetet hízókúra címén, azzal csak ártasz magadnak.
2021. júl. 23. 18:37
 8/11 anonim ***** válasza:
84%
Menj el kondiba es szedj fel egy kis izmot, amitol nem kell megijedni hogy izompacsirta leszel ( ugy gondolom no vagy) hanem szep kerek formaid lesznek? Plusz kent feszes es szep is lesz a borod, erosebb leszel es egeszsegesebb. Es kgval is tobb. Zabalassal csak az egeseged megy tonkre
2021. júl. 23. 19:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Gluténérzéeknység? Laktóz, kazein? Ezeket kivizsgáltattad?

Én 14 cm-rel vagyok nálad alacsonyabb 55 kg és vékony szóval te betegesen sovány vagy.

2021. júl. 24. 11:20
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Most: örülj neki

20 év múlva: nosztalgiázz

2021. júl. 24. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!