Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Képtelen vagyok hízni, mit...

Képtelen vagyok hízni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
19 éves, 177 cm magas és kereken 60 kg-os srác vagyok, amióta az eszemet tudom nem nyomtam ennél többet, mindig is gebe voltam. Valamiért hiába próbálok már évek óta hízni, egyszerűen (valószínűleg genetikai okokból) képtelen vagyok rá. Enni eszek rendesen, húst, tésztát, cukros kajákat, és elkezdtem Muscle Mass port inni, hátha segít, eddig hiába. Mit tudnék tenni, hogy legalább pár kilót végre fel tudjak szedni? A célom 15 kiló plusz, de már 5-nek is örülnék..

2020. dec. 26. 23:28
 1/2 Angel3000 ***** válasza:
73%
Szia! Szedjèl B12 vitamint, ès sportoljál rendszeressen, sulyzózzál erôsitsed a testedet illetve az izmaidat. Kalóriadús èteleket egyèl pl. Rántotthús sûlt krumplival, utánna pudingot desszertkènt ès banánt. Hamburgerek ôsszes válltozata szintèn jó hizlaló.
2020. dec. 27. 00:03
 2/2 anonim ***** válasza:
79%
A por mellé súlyzós edzést is kéne tolnod, anélkül sz*rt sem érnek az ilyen készítmények :D Nem lehet, hogy valamilyen bélgyulladásod van vagy ételintoleranciád? Nem szokott görcsölni a hasad vagy ilyesmi? Mert ha tényleg csak genetikailag vagy ilyen, akkor egyedül a kondizás segíthet a hízásban, az ilyen alkatú emberek zabálhatnak akármennyit, zsírt nem fog raktározni a tested.
2020. dec. 27. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!