Mit csináljak, ha képtelen vagyok lenyelni az antibiotikumot? 18/L
Tudom, ciki, de már mindenhogy próbáltam. Azt írjak, biztos pszichés oka van, félek, hogy félrenyelem. Na, én nem félek, sőt, rohadtul le akarom már nyelni. A szüleim folyamatosan ordítanak, hogy nyeljem le, ráadásul a 14 filmtablettából már elment a próbálkozásokra 2.
Eddig sosem voltam ennyire beteg, de most könnyen lehet, hogy tüdőgyulladás lenne a vége, ha nem tudom bevenni.
Valaki tud tippet adni? Kétségbeesésemben írok, reménytelen a helyzet. Légyszives senki ne írja, hogy ha akarom, le tudom nyelni, mert tényleg meg akarok gyógyulni, nem vagyok hülye.
Az nagyon nem jó hogy mar 2 mar konkrétan kuka mert szorakozol. Igy nem fogsz meggyógyulni mert amennyi van mindet be kell szedni szigorúan!!
Vagy vágd felbe (ha lehet) vagy valami innivaloba tedd bele hogy elolvadjon es is meg.
Azt a kettőt meg pótolni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!