11/31 A kérdező kommentje:
9. A nokedli is tészta.
7. Nagyon vicces vagy, de jogos. :D Feltehettem volna úgy a kérdést, hogy milyen étellel.
2021. júl. 18. 11:22
12/31 anonim válasza:
Tészta és tarhonya a leggyakrabban, ez csirkepöri. Nokedlivel a vadpörköltet szoktam enni, annál jobb étel nincs
13/31 anonim válasza:
Gm csövecskével, vagy amikor van kedvem, keverek gm nokedlit hozzá :)
14/31 anonim válasza:
Nekem a tésztáról a rendes tészta jut eszembe,nem a nokedli 😂
15/31 anonim válasza:
Én most különcködni fogok és azt mondom hogy rizset eszek hozzá.
16/31 anonim válasza:
Nokedli, tarhonya vagy krumplifőzelékkel nagyon szeretem.
17/31 anonim válasza:
Turostesztaval, sztrapacskaval, zsemlegomboccal, tarhonyaval vagy burgonya purevel.
Persze a klasszikusokat is szeretem: nokedli, fott burgonya, petrezselymes burgonya, rizs, bulgur ...
18/31 anonim válasza:
Tarhonya, dödölle, sztrapacska, hagymás nudli/gnocchi, nokedli.
19/31 anonim válasza:
Attól függ, hogy miből készült. Marhapörköltet csak főtt krumplival vagy tarhonyával. Körömpörköltet is csak főtt krumplival. Csirke vagy disznópörköltet nokedlivel esetleg makarónival vagy főtt krumplival.
Gombapörköltet nokedlivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!