Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szavazz, ha kérhetem. Vásároln...

Szavazz, ha kérhetem. Vásárolnál egyedi ízű cukorkát a vegyes ízek helyett ?

Figyelt kérdés
Veszek például egy csomag gumicukrot, de nem mindegyik ízűt szeretem. Szeretnék teszem azt csak citromosat venni belőle. A gyártók ezt viszont nem preferáljál. A nem ízlők sokáig állnak csak és nagyon lassan akarnak elfogyni. Sokszor megkeményedik , aztán a kutya kapja. Ha magam választhatnám ki az ízt, akkor többször is vennék belőle.
2021. júl. 13. 00:22
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ja, olvastam a Face-Bookon, hogy a gyereknek vett Kinder tojás műanyag dino figurájának nem volt meg a feje. Gyerek írt, anyuka feladta, és egy ilyen nagy cég is reagált rá, postán küldték neki az ép figurát, meg természetesen egy rakás kárpótlási ajándékot.
2021. júl. 13. 21:24
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket a sajat magad altal krealt hazugsagaidat te el is hiszed?🤣😂 Ennyire unatkozol?

A te nevedre kivittek a termeket, meg rakas papirtorlo, fuszer csak neked...persze-persze blabla. Vicc vagy ember. Ezeket a nagy cegeket pont nem erdekli a te kis nyomorod. Komoly marketing tevekenyseg elozi meg a piacra dobast, hidd el mindenre gondolnak es pont leszarjak a te visszajelzesedet, 10.000bol 1 vasarlo nyafogasat...kirohognek!

Raadasul gumicukorbol bizony van egyen izu, valszeg utolso faluba laksz, azert nem talalsz. Google a baratod ,rendelj a neten.

2021. júl. 13. 23:45
 13/20 A kérdező kommentje:
#12-es , ez mind igaz. De könnyen kipróbálhatod. Tegyél fel ide a gyakorira egy kérdést, hogy ki és hol rendelt már multiknál nem üzletben levő terméket. És, ha olyan választ kapsz, akkor gyere vissza és mondd azt, hogy bocsi, feltéve, ha egy gerinc műtétnél találnának rajtad gerincet. Nem vagyok róla meggyőződve. Nem arról van szó, hogy nem forgalmazott terméket szállítanak, hanem olyat, ami idény jellegű és ha nem fogy el, akkor visszaviszik a raktárba. A befőttes üveg pont ilyen volt.
2021. júl. 14. 00:06
 14/20 A kérdező kommentje:
Ja, egyébként Pécsett lakom, de azért nem szeretnék átmenni a város másik végébe a cukorért. Ja és az úgy kell írni, hogy "faluban laksz" , ha meg nem sértem a kioktatással a fiatal lelkedet. De ha egy utolsó faluban laknék, akkor nekem köszönhetnéd azt, hogy van mit zabálnod, mert a városban nem fogsz búzát termelni, nem de bár, te kis városi gyerek. Én is városi vagyok, de nem a kisköcsög utcában lakom, ugye érted ?
2021. júl. 14. 00:13
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Csoda, hogy a kutyád még él. Édességet nem adunk állatnak, mert ennyi erővel patkánymérget is etethetnél vele.
2021. júl. 14. 09:43
 16/20 A kérdező kommentje:
Ha csokit mondtál volna, azt még megérteném, de a cukortól nagy baja nem lesz. Ugye száraz tápot etetsz a kutyáddal ?
2021. júl. 14. 11:45
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
16-os, nincs kutyám, de ha lenne sem adnék neki gumicukrot, mert beleragad a fogába. Plusz mesterséges az egész cucc, nem tesz jót neki. Szegény kutyádat sajnálom. Édességet NEM ADUNK A KUTYÁNAK, EBBE A CSOKOLÁDÉ ÉS A GUMICUKOR IS BELETARTOZIK. Meg minden más is, pl. töltött ostya, téli fagyi és társai.
2021. júl. 14. 12:36
 18/20 A kérdező kommentje:
Azért mondtam 16-os, hogy csak száraz tápot, ami az abraziv tulajdonsága miatt extrém módon koptatja a fogakat. (Mondják is a fogászattal foglalkozó állatorvosok) Erre mindenki azt erőlteti. Cukrot soha, csak száraz tápot. Amúgy , ha valamit mondasz, akkor előtte tájékozódj, nehogy butának tartsanak. A gumicukor az egyik legtermészetesebb alapanyagokból összerakott dolog az összes cukorka közül és ráadásul nem is ragad. Ragadt már neked gumicukor a fogaid közé, hmm ? Ma már mindenki az internetről tanul kutyát tartani. Elolvassa a táp gyártók által lefizetett állatorvos írását és a szerint táplálja. Ellenben a kutya már több mint 30 ezer éve mindenevő, köszönhetően egy enzim megjelenésének. 30 évvel ez előtt nem is lehetett kutyát etetni, csak mióta megjelentek a tápok, nem igaz ? Ugyanezen emberek , akik a netről tanulnak, megveszik a szarrá tenyésztett kutya fajtákat, amik csak 6 évig élnek és elmagyarázzák, hogy hogyan kell kutyát etetni.
2021. júl. 14. 14:57
 19/20 A kérdező kommentje:
17-esnek szólt az előző.
2021. júl. 14. 14:59
 20/20 anonim ***** válasza:

Kéedező, neked ennyi ésszel nem kéne kutyát tartanod, a kutya érdekében.

Szerinted a kutya őse 30 ezer évvel ezelőtt evett FINOMÍTOTT cukrot? Se 30 ezer évvel ezelőtt, se 200 évvel ezelőtt.

Kutyának nem való cukor és kész.

Maximum amit ehet cukrot, az a gyümölcscukor, de azt is csak természetes előfordulási formájában (azaz friss gyümölccsel bevíve) és azt is módjával.

(És nem a 17-es vagyok.)

2021. júl. 14. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!