Vásároltok ill. vásárolnátok olyan egyedi, kézzel készített ékszereket, amit süthető gyurmából vagy zsugorka fóliából készültek?
Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 18:36
1/8 anonim válasza:
Az a kivitelezéstől és az ártól is függ.
2/8 anonim válasza:
Két osztálytársam is csinál ilyeneket, és ő is el tervezi adni, irtó jó dolgokat csinál. Nem te vagy az egyik?:DD
4/8 A kérdező kommentje:
Elég kicsi a valószínűsége, hogy egy iskolában tanulnánk :) Ill. az én ismeretségi körömben nem készítenek ilyen ékszereket :)
2012. jan. 20. 19:15
5/8 anonim válasza:
a mi osztályunkban is csak ők ketten csinálnak. amúgy szerintem megéri próbálkozni, én nagyon aranyosank találom őket, aztán majd meglátod. nekem annyira nem a stílusom, de h valamelyik nagyon megtetszik, akkor persze megvenném.. csak ne kezdj rögtön magas árral.:))
6/8 A kérdező kommentje:
Nem ebből fogok megélni :) Szeretek kézműveskedni, családomnak,ismerőseimnek készítettem eddig ajándékba. Sokan megdicsérték az eddigieket, ezért gondoltam rá, hogy összekötöm a "kellemest a hasznossal". :)
2012. jan. 20. 20:47
7/8 anonim válasza:
En regebben vettem ilYeneket, neptancos vagyok tehat szeretem az ilyesmit, a kezmuves dolgokat.Most mar en magam szoktam megcsinalni ilyenekbol: [link]
8/8 anonim válasza:
nem, mert én is készítek gyurmából ékszereket.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!