Vásárolnátok a neten saját készítésű, egyedi termékeket? Pl. Babatakaró, gyerektakaró, párna, kisméretű mintás szőnyeg?
Van több is a neten ebböl, szerintem persze, hogy eladható, ha tudsz egyedit, vagy egyedi megrendelésre dolgozni, ha megfizethetö. Itt nem olcsóságra gondolok, henm hogy ha a bolti takaró 2000-5000 Ft között van akkor ez max 10.000Ft legyen, és ne 100.000Ft. Mert ugye a kézzel készített dolog amit leírsz nagyon sok munka óra, ezt feleleges lenne csinálnod, ha szinte anyagárba kerül.
A vatera, és hasonló oldalokon simán lehet eladni.
Az egyetlen probléma, hogy céget kell alapítanod és annak költségei vannak.
A meska.hu pont egy ilyen oldal. Sok ügyes kezű anyuka, lány csinálja a szebbnél szebb termékeket és itt eladhatják. Minap rendeltem innen a fiamnak falvédőt, 3000 Ft volt, nekem nagyobb méretben kellett, mindössze 200 Ft-al lett drágább. A postát pedig mindenhol fizetni kell.
Bánom, hogy jóval a kisfiam születése után akadtam erre az oldalra, ha tudom, biztos innen rendeltem volna ágyneműt és egy rakás hasznos dolgot.
Ha ügyes vagy, vágj bele, keresetkiegészítésnek nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!