Szavazz, ha kérhetem. Vásárolnál egyedi ízű cukorkát a vegyes ízek helyett ?
Figyelt kérdés
Veszek például egy csomag gumicukrot, de nem mindegyik ízűt szeretem. Szeretnék teszem azt csak citromosat venni belőle. A gyártók ezt viszont nem preferáljál. A nem ízlők sokáig állnak csak és nagyon lassan akarnak elfogyni. Sokszor megkeményedik , aztán a kutya kapja. Ha magam választhatnám ki az ízt, akkor többször is vennék belőle.2021. júl. 13. 00:22
A kérdező szavazást indított:
Szeretnék csak egy bizonyos ízűt vásárolni.
Nelem jó a vegyes izű is.
51 szavazat
1/20 A kérdező kommentje:
Ha esetleg több lesz az egyedi ízt kedvelők, akkor linkelném pár gyártónak, hátha kapcsolnak.
2021. júl. 13. 00:24
2/20 anonim válasza:
Szeretek olyat vásárolni amiben csak egy bizonyos íz van, és ezt szerencsére meg is tehetem, mivel rengeteg olyan gumicukor van ami nem vegyes, hanem az összes egy bizonyos ízű.
3/20 anonim válasza:
Kicsit körülnézhetnél a piacon pl haribo…mondjuk, menj el egy boltba ahol van választék, a gumicukrok legalább fele egyféle ízű
4/20 A kérdező kommentje:
Én konkrétan lime-ot szeretnék. Sajnos egyik környező üzletben sincs.
2021. júl. 13. 01:13
5/20 anonim válasza:
Több üzletben láttam már, ahol kimért cukorka van, hogy minden tárolóban csak egy szín/íz van. Esetleg keress ilyet.
7/20 anonim válasza:
Megnézném az arcát annak a csicska gyakornoknak, aki a Haribo Hungária központjában az ügyfelek leveleivel foglalkozik, amikor elolvassa a nagyon szakmai javaslatodat, megtámogatva egy gyakikérdések.hu szavazással :DDDDDDDDD
8/20 anonim válasza:
#7, legalább röhögne egyet, a delete előtt
9/20 A kérdező kommentje:
Volt egyszer vagy 10 éve egy eset egy fűszergyártóval. Mindig idegesített, hogy a szöveget túl magasan írják rá a csomagolásra. Felvágod a zacsit, majd zárásként visszahajtod és már nem is látszik , hogy mi van a zacsiban. Fogtam magam, írtam a gyártónak. Válaszként kaptam egy egy rakás különféle fűszert. Tetszett neki az ötlet és azt mondták, hogy módosítani fogják. Azt nem tudom, hogy valóban módosították e, mert akkoriban elköltöztünk a Lidl közeléből, ott vásároltam mindig az adott fűszert. Aztán egyszer a Pennyben volt egy akció egy bizonyos konyhai törlőpapírokat gyártó céggel. Ha nem tudom hányat veszel, akkor részt veszel egy sorsoláson. Csak otthon vettem észre, hogy 2 nappal előbb vettem, mint a nyereményjáték kezdete. A nyugtát csatolni kellett, szóval előre lecsúsztam a játékról. Írtam nekik , hogy azért ez nem volt szép húzás. Kiderült, hogy a bolt tette ki előbb az árut, mint kellett volna. Na onnan is kaptam egy piszok nagy dobozt tele, mindenféle papíráruval. Szóval vannak cégek, akik foglalkoznak a megkeresésekkel. Egyáltalán nincs kizárva, hogy valamelyik reagál az ilyenre. Mondjuk bővíteném az esélyeket a zselés cukrokkal is.
2021. júl. 13. 21:12
10/20 A kérdező kommentje:
Egyébként, ha valamit időszakosan árusít egy multi , amit esetleg visszavon valamikor, de te vettél a termékből korábban és tudod a kódszámát, írsz nekik és még a nevetségesen olcsó árut is külön neked kiviszik a kért üzletbe. A Pennyben jártam így. Vettem 2-3 deciliteres befőttes üveget. Szép formája volt, fűszertartóknak szántam. Olyan jól bevált, hogy gondoltam veszek még 10db-ot. Boltból visszavitték már a központi raktárba. Írtam, pár nap alatt ott volt a nevemen a boltban.
2021. júl. 13. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!