Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyiből jön ki a havi kaja...

Mennyiből jön ki a havi kaja egy emberre?

Figyelt kérdés
Olyan helyzetbe kerültem hogy 25 000 forintom van kajára egy hónapra. Be vagyok parázva, hogy nem lesz elég, nem merek neki állni főzni meg semmi, mert attól félek hogy félúton nem lesz elég a pénz. Valaki tud valami ötletet, napi kaja ötletet vagy ilyesmi?
2021. júl. 1. 15:22
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
49%

Tényleg nem kötekedésből írom, de aki kihozza 25ezerből a havi kaját egy főre, az mennyire eszik elég fehérjét és egészségesen?

Tényleg tanulási széndékkal kérdezem. Én valahogy mindig felszaladok 60ezerig.. zöldségek is marhadrágák, hús dettó.

2021. aug. 3. 09:40
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

21,

máj, faros csirkecomb, zabpehely, hüvelyesek, tojás —> fehérje

Mirelit zöldség, pl több vitamin marad meg benne, mint a frissben, ami napokig, hetekig a polcon van

Fehérjedúsan étkezni konkrétan olcsóbb, mint szénhidrátdúsan, mivel pont az a drága, vagy ár/érték arányban szar, ami magas vagy relatív magas ch tartalmú: kenyér, krumpli, tészta, gyümölcsök, édesség, cukros üdítők, cukor, liszt

2021. aug. 3. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!