Mennyiből jön ki a havi kaja egy emberre?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Olcsó:
A hüvelyeseket már írták, így azt nem ismétlem.
Csirkemáj, csiperkegomba, faros csirkecomb (300 körül egy kg és 3 db biztos van benne) csirke farhát(töltve, pörköltnek tarhonyával, levesbe)
Ha utóbbit töltve csinálod (áztatott kenyér, só-bors, tojás, esetleg egy csokor petrezselyem) akkor amiben sütöd zsír jó kenyérre, reggelire-vacsorára.
Gombapörkölt sok nokedlivel 2 napra elég.
Székelykáposzta (1 kg káposzta, fél kiló hús) 3 étkezés.
Paprikás krumpli, krumplis tészta, grízes tészta...egyéb tészta
Tojásos nokedli
Pásztortarkonya
Vegyél fél kiló darált húst, lesz belőle 10-12 fasírt, vagy a felét tedd el töltött paprikának.
A csirkemájat (fél kiló) sütheted, ránthatod, vagy csinálhatsz resztelt májat és ez nem csak egy evésre elég.
De csinálhatsz házi májkrémet, tojáskrémet, ha szereted a szardíniát, akkor halkrémet, ezt mind reggelire-vacsorára.
Millió dolog van, amivel kihúzod és még csak szart sem eszel.
Próbálj zárás előtt venni pékárut, ha kenyér van, már nem halsz éhen.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
11-es vagyok
Lehagytam a lapcsánkát, filléres cucc és ritka az aki nem szereti.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
13: nem _annyira_ drága ám az a hús....
Vesz egy fél kiló csirkecomb-felsált kb. ötszáz forintért - ebből három napra is tud főtt kaját csinálni, különböző köretekkel, esetleg szószokkal.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
#14
Ezért írtam, hogy érdemes az adott fogás esetében körülnézni, és eldönteni hogy konkrétan ahhoz mi a jobb/finomabb/olcsóbb.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Már nagyon sokszor sokan megírtuk (én voltam olyan helyzetben, hogy sajnos élőben is teszteltem):
Tojás
Csirke
Csirkemáj
Sertésmáj
Sárgaborsó
Lencse
Rizs
Mirelit zöldség (legolcsóbb keverék)
Hagyma
Zabpehely
Olaj
A fenti anyagokból olcsón és egészségesen lehet étkezni, és relatíve változatosan is. 25000 Ft/fő/ hóból megvan és pl olaj hónapok alatt fogy csak el.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!