Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi az az étel, ami szerinted...

Mi az az étel, ami szerinted gusztustalan?

Figyelt kérdés

2021. jún. 30. 18:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%

Itt egyesek nagyon elvannak tevedve!

Koviubi egyik legjobb dolog!

Ami igazan undorito a 100 napos tojas, süströming vagy mi rohasztott hal, ilyenek.

2021. jún. 30. 22:41
 12/18 anonim ***** válasza:
62%
Habcsók
2021. jún. 30. 23:00
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
@11 A száznapos tojás amúgy egy remek dolog, még csak nem is lenne különösebben megosztó, ha tisztán az ízéről lenne szó.
2021. jún. 30. 23:40
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Van egy Facebook csoport, Olcso de kiados etelek, valami ilyesmi a neve, na ott kb minden undorito... Nem vagyok tagja, neha rakeresek, amikor szornyulkodni akarok.

Multkor pl volt rantott kifli, de lattam mar ott ketchupos tesztat, mindenfele kaposztas szar trutyi, stb stb, egy normalis tanyer etelre nem tudnam azt mondani, hogy undorito, bar a pacal, disznosajt pl ezeket en sem eszem meg.

De ezeknel az osszekutyult szaroknal (amit eppen otthon talaltak) amik ott vannak, na azoknal nincs undoritobb.

2021. júl. 1. 02:39
 15/18 anonim ***** válasza:
96%
A pacal, disznósajt, egyéb belsőségek.
2021. júl. 1. 10:42
 16/18 anonim ***** válasza:
94%

Belsőségek, kovászos uborka, kelkáposzta, kocsonya, dinnye ízesítésű dolgok (imádom a dinnyét, viszont 99,9%-ban undorítóak azok az ételek, amiket próbálnak dinnye ízűvé tenni), és bármi ami tocsog a zsírban.

Sose fogom megérteni, miért kell egyéni ízlést lepontozni, meg okoskodni hogy "pedig az a legjobb dolog a világon"... Az egyéni ízlés ettől egyéni.

2021. júl. 1. 11:40
 17/18 anonim ***** válasza:
94%
Márpedig a kovászos uborka gusztustalan, ahogy benne van abban a zavaros löttyben, az ázott kenyér meg úszkál a tetején. Tíz év után kóstoltam meg újra, hátha változott az ízlésem, de olyan szépen kiköptem, mint az annak rendje.
2021. júl. 1. 18:34
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Pacal nálam első helyezett, disznósajttal nincs sok tapasztalatom, de tudom miből és hogy készül szóval, köszi nem :D

Ami nálam külön helyezett, azok a velős dolgok. Ettem már velős rántottát, nem mondom, hogy nem volt finom, de ha rágondoltam egésznap hányingerem volt (reggelire ettem). Nem vagyok finnya-linnya, de nem jött be.

Ugyanígy a sült vér sem már nekem való, valamint a tyúk és kakas taréj, arclebeny sem.

Illetve a nyelv, fej, pofahús, herék, vesék, tüdőkből készült ételeket is kerülöm. Nem undorító, de nincs gusztusom megenni. Meg zúzát, szívet se. Májat néha, de csak rántva, sütve nemigen.

2021. júl. 1. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!