3/18 anonim válasza:
#1 Maximálisan egyetértek. Ezen kívül pacal, kocsonya.
5/18 anonim válasza:
Gyros a hús miatt. Annál ocsmányabb dolog nincs, mint ahogy ott forog és szeletelik lefele.
Fun fact: egyszer egy munkaalkalmassági poligráfos vizsgálaton voltam. (Hazugságvizsgáló) Nem volt titkolni valóm, de féltem, hogy belebukok valamibe. Bármit kérdeztek mindig arra gondoltam: "kérsz egy gyrost?" Egyértelmű válaszokat adtam: nem!
Átmentem..
6/18 anonim válasza:
6os: igen, eleg undorito amikor elotted vagjak fel a sult hullat..
7/18 anonim válasza:
6os vagyok. Van olyan hús amit nem eszem meg, mint a gyros, vagy egyes állatok húsai; nyúl, fácán, sertés. De nyugi már nem kell ide ez a vegán propaganda.
8/18 anonim válasza:
"vagy egyes állatok húsai"
Ilyen szempontból miben különböznek az állatok? Sosem értettem azokat a "vegákat", akik azért halat, vagy éppen tojást ettek, de undorodtak pld. a marhahústól.
9/18 anonim válasza:
Nincs olyan. Esetleg az ízük nem ízlik, vagy valamiért nem tudom jóízűen megenni. Talán csak a nyúl - nem tudom miért -, meg a nekünk nagyon egzotikus ételek, mint pld. a majom agyvelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!